Zamieszczone przez Branża
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Kompromisy, kompromisy. Wszedzie cholerne kompromisy... ;/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaO dyfrakcji napisano nie jedna ksiazke, wiec nie ma co sie rozpisywac.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajak wszyscy to wszyscy
to i ja sie pochwale
skrzynki czekaja juz 1,5 roku
Zdjęcie jak zwykle wyjęte z telefonu :). Za jakość przepraszam.
Na zdjęciu widać 3 małe projekty po środku - Wszystkie będą w niedalekiej przyszłości udostępnione. 2 z nich mają swoim sponsorów wśród forumowiczów.
ALX + 18SCX
DC28F + RS150P-8
2 x ND105-8 + 22TAF/G
W dalszej przyszłości korci mnie sprawdzić tanie SB i zrobić konstrukcje symetryczną z 2 x SB16PFC25-8 + JA2806Last edited by Zap Projekt; 10.12.2016, 21:06.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaDC28F + RS150P-8
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaTeraz tak zauważyłem że Paweł płodzi bliźniaczy projekt do Mnie.
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaALX + 18SCX
moja wersja 18 mcx + pcx byla zrobiona na szybko i wydaje mi sie ze nie jest dopracowwana (posluchalem kolumn russela k)
chetnie bym porownal nasze wizje zwrotnic do tych glosnikow
Zamieszczone przez Branża Zobacz posta2 x ND105-8 + 22TAF/G
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postachetnie bym porownal nasze wizje zwrotnic do tych glosnikow
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamialem te male daytony. niby fajne, ale zeby to zagralo basem to musi byc pojemnosc w jakiej zagra juz 5-6"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz posta- Bez problemu mogę włożyć w te same obudowy też PCX-a
Skomentuj
-
zobaczymy na co mi czas pozwoli ... No z ALX-em będzie ... Forumowicz ma dokumentacje fotograficzną z aplikacji a Ja dołożę filtracje.
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaSkąd takie ustawienie głośników..?
Skomentuj
-
A miało być tak pięknie... :angry:
Tak spartaczyć robotę to masakra, goście dostali od mnie mój materiał i gotowy projekt blach w AutoCAD.
Dobrze są wycięte tylko dwie blachy front i tył.
Panowie z okolic omijajcie szerokim łukiem cięcie laserem w Leżajsku za bazą PKS, bodajże jest to firma CKS. Jest to moje drugie i ostatnie zlecenie u nich pierwsza robota też spartaczona ale nie aż tak!
Górną blachę pewnie dam jako spód obudowy, a na górę trzeba będzie ciąć na nowo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaTo się raczej na zwrot kasy lub ponowne palenie z ich materiału nadaje, czemu chcesz im to puścić płazem ?
Skomentuj
Skomentuj