Ja osobiście zanim bym wprowadził modyfikację, zapomniałbym jak brzmiała pierwotna wersja.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Inna sprawa że wtyki z reguły stosujemy po to by później bez problemu wyjąć i móc serwisowac czy zmieniać elementy więc co komu pasuje. Z producentami to też tak różnie. Można by powiedzieć że są gniazda bezpośrednio na pcb ale czasem można powiedzieć że gniazda są słabej jakości albo płytki między płytkami są łączone zwykłymi lub gorszymi taśmami
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Pomijając czy to coś daje czy nie, to przy 1000 kolumn 3 drożnych, przy samej zwrotnicy będzie 4 sztuki konektorów (albo przykręcane, albo zestaw gniazdo/wtyczka) czyli 4000 czegoś tam, do tego przy głośnikach, jak by nie patrzeć koszty szybko zrobią się same. Wystarczy 1$ za komplet.
W typowym studiu są kilometry multicore, setki złącz, krosownice i inne pierdoły, nikomu to nie przeszkadza w pracy.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Marcin V Zobacz postaW typowym studiu są kilometry multicore, setki złącz, krosownice i inne pierdoły, nikomu to nie przeszkadza w pracy.
Sprzęt audio ma jak najwierniej odtwarzać to co jest na tej płycie zapisane, proszę tych osobnych "degradacji dźwięku za sprawą sprzętu" (studio-dom) nie porównywać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz postaJa osobiście zanim bym wprowadził modyfikację, zapomniałbym jak brzmiała pierwotna wersja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaZapomnisz jak gra, ale cechy charakterystyczne jestes w stanie zapamietac. Przy duzych zmianach cechy charakterystyczne beda inne, wiec i ocenic sie da. Poza tym mozna proby/zabawe zaczac od czegos gdzie mamy wygodne dojscie.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNa czym słuchawkowiec?Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaVSHA skończony
Po za tym fajnie zrobiony :thumbup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaMogłeś od szyby do panela przedniego zasłonić boki bo widać tył selektora i włącznika.
Po za tym fajnie zrobiony :thumbup:
Dziękować!DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaUstawienie tych kolumn jest finalne?Last edited by andiandi2103; 15.12.2016, 11:56.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez andiandi2103 Zobacz postaNa razie niestety nie mogę ich inaczej ustawić
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz postaNo to trochę lipa. Raz, że wąsko, dwa przy ścianach. Trzy wnioskuje po tej komódce po lewej, że centralnie to ty nie siedzisz.
Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj