lklukasz, tak samo jak wycisnęli ponad 90dB :lol:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klonujemy WLM Stella monitor
Collapse
X
-
Zamieszczone przez bmxmenakurat lampy nie mam tylko amplituner yamaha rx-v1400,lampa to nie jest ale dzwiek jest wysokiej jakosci
Co do głośników to uwierz mi że najwięcej wniosą w charakter brzmienia a głośniczki za 300zł nawet pod McIntohem nie zwalą cię z nóg a Excele cz Revelatory nawet pod taką prostą lampą pokazały ogromną klasę i zaznaczyły w mojej pamięci za co się płaci w tej branży.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bmxmenTak sie zastanawiam czy la scala zdeklasuje inne kolumny diy np do tysiaka, oczywiscie pod wzgledem dzwieku, bo jesli tak to napewno bedzie wiele nowych klonow
Czu nikt z was nie słyszał tych Visatonów bo ja słuchałem i W170 i W130 schematy zwrotnic z strony Visatona i naprawdę nie grały lepiej niż przeciętnie(poprawnie bez uniesień ani westchnień) AL170 deklasuje to o 2 klasy a o innych nie wspomnę , dla mnie można to porównywać max do STX-a no chyba że ten tweterek to jakaś gwiazdka z nieba co wyprawia cuda.
Skomentuj
-
To taka sama atrakcja jak Totemy, sęk w tym że kolumny które nie wiadomo czemu są wyceniane na grube pieniądze można zrobić za parę stów, a to zwiększa satysfakcję z budowy czegoś takiego
Jakby komuś udało się kupić 4 szt stxów 14 ss i 4 FRSy to też mógłby zrobić kolumny za chyba 10 czy 16 tys zł
Skomentuj
-
A ja je robię dlatego, że mi się podobało jak brały. Nie mam im nic do zarzucenia. O ile dźwięk z tych naszych zwrotek będzie dorównywał oryginałom. Ale to się jeszcze zobaczy. Poza tym trzeba trochę nowych projektów na forum. Prawie cały czas to samo na zwrotkach gotowych.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kombonowy1, jaki koszt zwrotnicy i głośników?
Zamieszczone przez nowy1poleca za tą kase bas przestrzeń tylko góra troszkę drze ryja trzeba dać rezystor ze 2 ohm
Skomentuj
Skomentuj