Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe stx'y relacja na żywo

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niech mi ktoś powie jaką dolną częstotliwość graniczną ma ten STX 22 ? Ile Hz najniżej można usłyszeć?

Skomentuj

powarznie zastanawiam sie nad 27-150-4-SS w winisd wychodzi super mysle ze w rzeczywistosci bedzie tez super

musze wkoncu zmienic tego 1202 :]

Skomentuj

no i mam dylemat. bylem zdecydowanany na tonsila za dwa dni mialem jechac kupic a tu takie cos hmm. teraz to juz zgupialem.

Skomentuj

no ba :) w weekend moze ktoś wpaść na odsłuchy :)

Skomentuj

ciekawe czemu wszystkie maja taka niska efektywnosc....

wie ktos moze jak ona byla mierzona ?

Skomentuj

Normalnie nieźle się najarałem:-) A ktoś wie jak mają się teraz wysokotonówki stx'a??

Skomentuj

tubowe- głośne mozna nisko ciąć i jakoś grają (średnio im to idzie ale do zestawu do robienia chałasu jak znalazł....kopułki... niewiem.... ale za 12zł moze kupie i sprawdze....

Skomentuj

ja bym zchecia odsluchal akurat mam troche wolnego w weekend. masz moze jeszcze jakiegos suba na 20/80/2 ?? to bym mial odrazu porownanie

Skomentuj

Ja już zamówiłem Zobaczymy kiedy przyjdzie i jak to się wszystko będzie sprawować Wydałem 135zł, ostro:-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85
                      A ktoś wie jak mają się teraz wysokotonówki stx'a??
                      po prostu świetnie się mają... stronka działa od dzisiaj, ale mimo to zdążyliśmy się rozeznać w temacie... :P

Skomentuj

tez zamowilem, zwlaszcza ze zostala skrzynia wzmak po LW to sobie sprawdze to ten stx umie :)

ps. SoundWave: ciekawe ile mocy by wytrzymal ten byk GDN 42-300 i jakie parametry ma.. cena tez atrakcyjna :))

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                          Zamieszczone przez Adam_85
                          A ktoś wie jak mają się teraz wysokotonówki stx'a??
                          po prostu świetnie się mają... stronka działa od dzisiaj, ale mimo to zdążyliśmy się rozeznać w temacie... :P
                          no jak SW sprawdził już te głośniczki o których mowa w temacie, to może ktoś się bawił wysokotonówkami. Spoko, głupi nie jestem i wiem co napisałem:P

Skomentuj

Adam_85, zmierzenie niskotonowca zajmuje mniej czasu, niż zbudowanie i ocena brzmienia kolumny (bo według mnie słuchanie samego wysokotonowca jest bez sensu).
                            ps. też nie jestem głupi... :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                              Adam_85, zmierzenie niskotonowca zajmuje mniej czasu, niż zbudowanie i ocena brzmienia kolumny (bo według mnie słuchanie samego wysokotonowca jest bez sensu).
                              ps. też nie jestem głupi... :P
                              Nie powiedziałem, że jesteś głupi przecie:-) Chodziło mi bardziej o odczucia słuchowe, a nie o parametry. Może akurat ktoś miał okazje słyszeć chociażby w gotowych kolumnach stx ich wysokotonowce:-)

Skomentuj

A tej wersji Irka 23/120/8sc juz nie bedzie?Bo jak na razie to nie ma jej w spisie.Czy parametry sa identyczne z 22, czy to jest tylko roznica kosza?

PS. Ja biore chyba 27/250/4 SC za 49 zl.Xmax 9,4 mm ! Za taka kase.... :)

Skomentuj

dragon sam jestem ciekawy jak ten 42cm glosnik gra ... taki bydlak ... moze go ktos juz zamoowil ??

Skomentuj

Zamieszczone przez vip
                                    dragon sam jestem ciekawy jak ten 42cm glosnik gra ... taki bydlak ... moze go ktos juz zamoowil ??
                                    Pewnie jest mocożerny;-)

Skomentuj

wiecie co trzeba ochłonąć trochu. dopiero stronka ruszyła a wy juz zamawiacie jak porażeni. tak czytam co piszecie i przed oczami widze obraz promocji w łodzkim MM. Bierzecie co popadnie! Ja mam trochu inne zdanie na temat głośników. Dobry głośnik musi kosztować, czasem można trafić okazje ale zeby za 30cm głośnik żądać zaledwie 50zł! przegięcie.

Skomentuj

Bierzemy hurtem puki są - a są na pewno lepsze niż alfredki Aaa właśnie 27stx'a chyba SW już też testował i twierdzi że są cacy.

dziejok bierz z nas przykład i też zamawiaj puki mają za grosze

Skomentuj

dziejol tesla tez ma dobre glosniki a cen nie ma jakis z kosmosu tylko takie wlasnie jak stx, no moze 312 troszke odstaje ale reszta to samo, nie ma co negatywnie pisac puki sie nie sprawdzi, ja najprawdopodobniej wezme w obroty 27... zobaczymy co to ustrugali

Skomentuj

Czaruję...
                                          X