tubowe- głośne mozna nisko ciąć i jakoś grają (średnio im to idzie ale do zestawu do robienia chałasu jak znalazł....kopułki... niewiem.... ale za 12zł moze kupie i sprawdze....
Adam_85, zmierzenie niskotonowca zajmuje mniej czasu, niż zbudowanie i ocena brzmienia kolumny (bo według mnie słuchanie samego wysokotonowca jest bez sensu).
ps. też nie jestem głupi... :P
Adam_85, zmierzenie niskotonowca zajmuje mniej czasu, niż zbudowanie i ocena brzmienia kolumny (bo według mnie słuchanie samego wysokotonowca jest bez sensu).
ps. też nie jestem głupi... :P
Nie powiedziałem, że jesteś głupi przecie:-) Chodziło mi bardziej o odczucia słuchowe, a nie o parametry. Może akurat ktoś miał okazje słyszeć chociażby w gotowych kolumnach stx ich wysokotonowce:-)
wiecie co trzeba ochłonąć trochu. dopiero stronka ruszyła a wy juz zamawiacie jak porażeni. tak czytam co piszecie i przed oczami widze obraz promocji w łodzkim MM. Bierzecie co popadnie! Ja mam trochu inne zdanie na temat głośników. Dobry głośnik musi kosztować, czasem można trafić okazje ale zeby za 30cm głośnik żądać zaledwie 50zł! przegięcie.
dziejol tesla tez ma dobre glosniki a cen nie ma jakis z kosmosu tylko takie wlasnie jak stx, no moze 312 troszke odstaje ale reszta to samo, nie ma co negatywnie pisac puki sie nie sprawdzi, ja najprawdopodobniej wezme w obroty 27... zobaczymy co to ustrugali
Skomentuj