Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX 27/300 - nienajlepszy czy za dużo wymagam?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czyli sugerujecie tego stxa? Mnie sie osobiscie nie podoba, ale mam maskownice, wiec to chyba nie problem :)

Skomentuj

zdecydowanie odradzam serie 14,16,20,25,30,42
      a 30 300 4 ap ?:)

[ Dodano: 2005-11-27, 01:00 ]
      Czyli sugerujecie tego plastikowego stxa?
      plastikowego ?:)

Skomentuj

takero, aha.. nie załapałem jak widać ale i tak 18-120-6SW i 20-120-8AW to chyba najlepsze stx... no moze seria 300 tez jest dobra ale tego jeszcze nie sprawdzałem wiec jak narazie dla mnie najlepsze u stx są ww. głośniki

Skomentuj

Tego 20/80/2 to ja chyba nigdy nie kupie, za 150zl to juz mozna Visatona dostac :|. Jeszcze jak miszcze mowia, ze STX go prawie bije (3 razy tanszy) to wogule.
          Ahh takero szybszy, tez chcialem sie pytac

takero > tak one wygladaja, jak blyszczaca rura kanalizacyjna ale to kwestia gustu

Skomentuj

Uzytkownik, plastikowego? kosz aluminium a membrana z bynajmniej tez plastikowa nie jest

Skomentuj

kevlar to poliamid
              a nie plastik ...

Skomentuj

Wiem, wiem, ale jak go widze to mi sie tak kojarzy . Czepiacie sie szczegolow !

ps. taki maly OT moze wie ktos jak prostym sposobem "umiescic" rysunek na kopolce? Bo w bsw mam wytarta, kupilem nowa i nie wiem czy lepiej do oryginalnej, plaskiej przykleic wydruk, przykleic nowa czy wydrukowac na nowej napis i przykleic

Skomentuj

Uzytkownik, mam tego stx w domu, membrana wcale nie wygląda plastikowo a już napewno nie tak jak w alpierdach

Jeśli chesz służe fotką..

Skomentuj

Viper, sam jestem ciekaw :)
                    dawaj

Skomentuj

Serio ? Bo na stronie stxa to dobitnie wyglada, daj na imageshack :)

Skomentuj

ps. taki maly OT moze wie ktos jak prostym sposobem "umiescic" rysunek na kopolce? Bo w bsw mam wytarta, kupilem nowa i nie wiem czy lepiej do oryginalnej, plaskiej przykleic wydruk, przykleic nowa czy wydrukowac na nowej napis i przykleic
                        mam to samo tyle że chce przerobić ew650a 8R na JL Audio :)

Skomentuj

Ja myslalem zeby to jakos sposobem termotransferu zrobic ale chyba nie wypali bo sie kopolka spali (ale rym). moze recznie ? :P

Skomentuj

ja zrobie to za pomocą wydruku z wyciętym napisam skalpelem,
                            a potem aerograf

Skomentuj

Ty masz prosto bo tylko JL a ja mam o wiele bardziej zlozone logo ten ludzik od mivoca bylby trudny do narysowania. Takze aerograf odpada.

ps . Viper Czekamy ! :P

Skomentuj

takero, wedle życzenia
                                http://www.badongo.com/pic.php?file=...11-26_sub2.jpg

membrana troche brudna bo sub stoi od 2 miesiecy w koncie i czeka na wzmaka

Skomentuj

namaluj pędzlem :P
                                  a tak (troche bardziej) serio to może jakaś kalkomania ?
                                  weź kup u nich jakąś naklejkę firmową i po kłopocie :P

[ Dodano: 2005-11-27, 01:17 ]
                                  Viper, czemu go w konstrukcjach nie ma ?:>

Skomentuj

takero, bo jeszcze nie kompletny... gdybym chciał wrzucać wszystkie swoje konstrukcje do tego działu to bym go troszke zdominował... hehe

Skomentuj

Kalkomania to zabardzo nie, bo sporo babrania i to jest kopolka a nie plaskie :P. Tak i mi policza za naklejke 20zl bo firmowa :P . Dziwnie wyglada ta membrana,ale nawet moze byc tylko czemu sa takie jakby linie ?

Skomentuj

Uzytkownik, membrana wlasnie ma takie promieniście rozchodzące sie linie... nawet ciekawie to wygląda..

PS. fakt ludzie chyba poszli spać bo niema komu postów pisać

Skomentuj

Takero ma znaczek dostepnosci na GG z odczytu forum. Jutro chyba bedziemy kontynuowali ? Szkoda ze taki drogi w sumie ten glosnik, moze nie tyle drogi co ja nie chce wydawac na te kolumny a zrobic drugie, gdyby kosztowal polowe to bym sie nie zastanawial

Skomentuj

Czaruję...
                                          X