Ja miałem AP w samochodzie w budzie 46l BR 39, i grało tak sobie. Z przyczyn technicznych musiałem zmniejszyć budę do 35l BR40 i jest super. Napędzam jak większość MONACOREM 602.
to zalezy z jakiego grubego materialu bedziesz robił skrzynie
A w ogole to nie lepiej jest dopasowac sobie skrzynie do bagarznika?? tak zeby jak naj mniej zajmowala itp..
to zalezy z jakiego grubego materialu bedziesz robił skrzynie
A w ogole to nie lepiej jest dopasowac sobie skrzynie do bagarznika?? tak zeby jak naj mniej zajmowala itp..
Nie ma się o co martwić, samochód to kombi :) Skrzynke robić z tylną ścianką pod skosem, czy jako kwadrat/prostokąt ?
Ile od rzeczywistego lirażu musze odjąć na BR ?
A grubość, to zdaje się, że w OBI były 22mm MDFy, coś koło 35 z docięciem.
DeathMan, sorrki za zła nazwe, prawidlowy link podeslalem Ci na gugu. Napisz do niego, on pewnie ma ten glosnik to Ci wystawi. Jak byłem u niego w tamtym tygodniu to miał kilka sztuk...
A mógłbym prosić kogoś o wystawienie filmiku z dzwiękiem jak sięsprawuje ten głośnik ? Bo się wacham czy brać tego STXa czy dołożyć do czegoś lepszego.
Bardzo fajnie i starannie,podoba mi się.Sam mam podobna koncepcje pod polka tyle że mam problem w postaci dzielonego oparcia a nie za bardzo chcę sie pozbywać tego udogodnienia.
Gratuluje wykonania i trzymam kciuki.Oby się Mama zgodziła :)
Skomentuj