Wszystkie uniampy montuje na radiatorze A5352 (zebro 35mm) o dlugosci a w zasadzie wysokosci 100mm glownie dlatego ze mam (mialem) do nich dostep. Prototyp calego wzmaka powstal na radiatorze A6023 (zebro 50mm) o wysokosci 65mm a to dlatego ze taki tylko wchodzil w niska obudowe ktora wykonalem. Obecnie zastanawiam sie nad pzrejsciem na ten profil i skonstruowaniem obudowy ktora bedzie wtedy dosc niska. Jedynym elementem decydujacym o wysokosci obudowy jest wlasnie radiator ktory jest najwyzszy. Wiec pzrejscie na profil z dluzszym zebrem pozwoli mi obnizyc jego wysokosc do 7cm a mzoe po poczernieniu jeszcze nizej, w gre jeszcze wchodzi podniesienie temperatury wylaczenia ale to sie okaze pozniej. Na razie ARMEL ma w produkcji obudowy z frontem z ceownika ALU tylko o wysokosci 70mm wiec trzeba sie w tym wymiarze zmiescic. Ceownik ma dosc specyficzny ksztalt i jest robiony tylko dla ARMEL-a, wycofali sie z ceownika o wysokosci 100mm bo pewnie bylo malo chetnych. Pod znakiem zapytania stoi tez ceownik 70mm ale maja go jeszcze sciagnac.
Mam nadzieje ze macie jakas dobra cene na te toshiby bo po niecale 4zl to ja moge zalatwic i za wysylke juz nie bede liczyl. Sterujace nie sa takie tanie chyba po ok 1,50 moge je zalatwic.
Mam nadzieje ze macie jakas dobra cene na te toshiby bo po niecale 4zl to ja moge zalatwic i za wysylke juz nie bede liczyl. Sterujace nie sa takie tanie chyba po ok 1,50 moge je zalatwic.
Skomentuj