Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta muzyczna do pomiarów.
Collapse
X
-
już doszedłem do ładnej sinusoidy (dzięki Yoshiemu)w sw ale wykres calib jest nie ładny
i co ciekawe karta udaje mi się kalibracja tylko jak korzystam z dwuch kart muzycznych
ze zeintegrowanej ciągnę sygnał a na creativie używam line-in
inaczej nie mogę
a i co ciekawe wejście jest tak czułe, że musi być ustawione max na 20% a wyjście na max 50% bo inaczej wpada w przesterJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapanowie, mam teraz tego creativa i nie moge przejsc kalibracji
przy wpisywaniu 16 ohm wyskakuje blad otwartego obwodu...
jak to przechodzicie?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaale nie ma wzmacniacza i przedwzmacniacza inclusive (czy jak to się tam pisze)
---------- Post dodany o 00:45 ---------- Poprzedni post o 00:43 ----------
Pawel, sprobuj zamienic J2 z J3, tzn kable przeloz
Skomentuj
-
no oprócz tego, ze trzeba poustawiać poziomy sygnału to nie ma nicLast edited by dolphin123; 17.06.2011, 18:07.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPawel nie za szybko sie poddajesz?
za tyle kupie monitor LCD do blaszaka (obecnie to wlasnie monitor mi najbardziej przeszkadza)
tak wiec wole sobie blaszaka postawic w garazu (jak juz bede mial jakis) niz bawic sie z tymi kartami na usb...
zamiana kabli nic nie pomogla
laczenia obu kart nawet nie testuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez damiani Zobacz postaprobowales bez instalowania syfu z dolaczonego CD?
Zamieszczone przez trójkąt Zobacz postaSterowniki z windy. Nic więcej nie instalowałem. Pomiary robią się bez problemu.
Skomentuj
Skomentuj