sprawdzę wieczorem ajk bedę w domu, zainstalowałem jeszcze asio, może one pomogą chociaż w pomiarach ze zintegrowaną.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta muzyczna do pomiarów.
Collapse
X
-
A czy przypadkiem nie ma potrzeby aby w Bios-ie wyłączyć kartę zintegrowaną ? Mozę tu jest problem bo system nie radzi sobie z dwoma kartami dźwiękowymi. Ja na wszelki wypadek kiedyś tak zrobiłem i nie miałem nigdy problemów z instalacją sterowników do SB LIVE 24. Tak oryginalnych Creativ-a jak i modowanych z XFi.
Pozdrawiam,
Skomentuj
-
witam, jak obiecałem piszę.
Sprawdziłem co się dzieję po zainstalowaniu ASIO, pomiary wygladają tak samo, przynajmniej 3 kolejne, jedynie w jednym miejscu na schodku wykresu jest minimalna odchyłka na jednym pomiarze. Myślę że zainwestuje mimo to w jakąs kartemuzyczną jak będę miał kase muślę o sb audigy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaKilka kart nie robi problemu raz miałem w portach pci 2 karty dźwiękowe wsadzone do tego zintegrowana i jedna na usb.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fader_audio Zobacz postaSprawdziłem co się dzieję po zainstalowaniu ASIO, pomiary wygladają tak samo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postajest jaś lepsza karta do 200zł niż Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro ?
Skomentuj
Skomentuj