Zamieszczone przez El_liero
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta muzyczna do pomiarów.
Collapse
X
-
Panowie duża czesc uzytkownikow ma karty emu. Moglby ktos podpowiedziec gdzie mozna pobrac dzialajace sterowniki? Na win 8.1 dziala wszystko oprocz nagrywania. Na xp nie moge zainstalowac zadnych sterownikow gdyz wyskakuje komunikat niezgodnosci systemu. Na win 7 dziala . Niestety u mnie win 7 odpada. Jest jakas opcja by na 8 lub xp smigalo?
Skomentuj
-
Przy E-mu 0204 nie było żadnych problemów z XP 32-bit. Owszem, chyba był komunikat, że sterowniki są nie podpisane cyfrowo czy coś takiego. Ale po zignorowaniu tego sterowniki zainstalowały się prawidłowo. Co do 8.1 64-bit to było pod górę i karta była widoczna w manager-ze urządzeń systemowych z wykrzyknikiem. Po ręcznym wskazaniu sterownika działa odtwarzanie. Jeszcze nie bawiłem się Artą na laptopie i nie podłączałem mikrofonu więc nie potwierdzę, że nagrywa. Może jutro.
Skomentuj
-
Wiesz co, u mnie wygląda na to, że na 8.1 i standardowym oprogramowaniu z płyty dołączonej do E-mu wszystko jest ok. Nagrywa, latencja stała tak przy pracy na sterownikach WDM (czy jakoś tak) jak i ASIO. Robiłem to ma szybko puszczając sygnał na słuchawki i "słuchając" tego co generują mikrofonem. Może jutro sprawdzę coś więcej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaMiditech Audioface II Karta USB
Skomentuj
-
To jeśli Jimi przetestował i ta karta działa, to może to:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...ck=description
Skomentuj
Skomentuj