szkoda ze cena nie za niska
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Karta muzyczna do pomiarów.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaszkoda ze cena nie za niska
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta129zl to nie tak zle :)
Ja kupowałem od sprzedawcy który ma tą karte za 129 i polecam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaczyli standardowe Hz z sieci
podłączony pod gniazdko z uziemieniem?
Skomentuj
-
Moja aktualna karta pomiarowa na laptoku
http://www.tmis.org/cgi-script/csArt...010/001013.htm
Kosztuje grosze, jest w pelni 24bitowa. Rowna charka, male znieksztalcenia i bezproblemowa praca na WinXP.
Skomentuj
-
Ani z Arta, ani z Holmem nie mam zadnych problemow. Sterowniki podstawowe bez zbednych bajerow Creativa.
W przyszlosci pewnie zmieni sie na cos lepszego z Asio :)
Generalnie problem na Win7 jest taki, ze jesli chcemy uzywac jakiejs karty do pomiarow, czy zabawy z dzwiekiem, to musi ona miec sterowniki Asio.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz postaBo arta i holm ma, o ile dobrze pamietam, samoistne dobieranie markerów.
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz postaCo do sterów asio i win 7, u mnie nie dziala pomimo nagranych asio.
Moze problem z kartami lezy nie tyle w kartach co w SW. Ten progs to stary kapec, nie aktualizowany od ponad 10 lat. Chocby z tego powodu wole uzywac nowoczesnej i bardziej rozbudowanej Arty, z ktora nie mam zadnych problemow.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle co nie dziala?
SW fakt stary program, ale juz troche go poznalem i przypadl mi do gustu, co nie twierdze ze holm czy arta jest zla. Wrecz przeciwnie, holmem tez mierzylem i bardzo fajny program.
Skomentuj
-
W poprzednim lapku miałem wejście mic i wszystko działało. Na liście w manualu do arty jest Soundblaster X-Fi jako sprawdzona więc powinna śmigać.
Nie wiem co jest grane.
tak na marginesie to mam ostatnio chrapkę na emu 204, i chyba zrobię sobie urodzinowy prezent we wtorek :-)
---------- Post dodany o 20:37 ---------- Poprzedni post o 20:35 ----------
Nie na temat...Osłuchuję sobie ją tera i dzwiękowo wypada całkiem przyjemnie na słuchawkach :-)
---------- Post dodany o 20:38 ---------- Poprzedni post o 20:37 ----------
Nie na temat...Osłuchuję sobie ją teraz i dzwiękowo wypada całkiem przyjemnie na słuchawkach :-)
Skomentuj
Skomentuj