Czy warto zastąpić tym układem układ tda7294.ja zbudowałem ten układ i wydaje mi sie że słabo on przenosi niskie częstotliwości a do tego nie mogę poradzić sobie z brumem sieciowym, czy na lm3886t też wysępuje ten problem?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
TDA7294 w subie -prosto i tanio dla kazdego.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
nie nie ja chcę zamnienić tda na lm.Jerzeli chodzi o brum to się dowiedziałem na innym forum że jerzeli trafo ma za mało miedzi na uzwojeniu pierwotnym to nie pomorze żadna filtracja.Z moim toroidem prawdopodobnie tak jest bo jest on przeznaczony do oświetlenia halogenowego. Mószę go zmienić.
Skomentuj
-
Witam,
ma ktos wszystkie udostepnione przez Irka schematy dotyczace mostka tda7294? Pisalem Irkowi pw i maila ale nie dostalem jeszcze schematow ;/ a zalezy mi na czasie... pozdrawiam i prosze o ewentualne wyslanie ich na maila: chriiss@interia.pl
Skomentuj
-
czesc. jestem zainteresowany Twoim wzmacniaczem z filtrem na TDA7294. chialem sie dowiedziec ile kosztuje u Ciebie zmontowany i gotowy do pracy ten wzmacniacz (wliczajac oczywiscie cene trafa). moj email to carsonpoland@op.pl z gory dzieki za odpowiedz. pozdrawiam
Skomentuj
-
aha, a wersja podstawowa jaka ma moc?? dla glosnika 8ohm. sorry ze mieszam w temacie ale chcialem sie od razu spytac czy ten glosnik sie nadaje do suba GDN-25-100-8-SC tutaj sa jego parametry http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb.
Skomentuj
Skomentuj