Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    i cała to sprawe trzeba by zgłosić do trybunału praw człowieka
    Ciekawe co by wtedy zrobili
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Nie na temat...
      i cała to sprawe trzeba by zgłosić do trybunału praw człowieka
      Ciekawe co by wtedy zrobili
      ''Sory taki klimat'' albo coś podobnego..

Skomentuj

Akurat na zimę :) 255/40 R19.
        Last edited by .3lite; 08.11.2014, 16:31.

Skomentuj

Pokaż całego Fordzika
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Niestety nie zrobiłem takiego zdjęcia :( Auto było dzisiaj w garażu podczas roboty przy lampach i niestety trochę to zajęło, a felgi i opony wczoraj wieczorem założyłem.

Skomentuj

Czekam na całość!! :P W zasadzie na tył powinieneś mieć laczki z kolcami co by trakcji nie tracić :thumbsup:
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Takim laczkiem da sie w miare normalnie zima jezdzic?
                Last edited by jacekxyz; 08.11.2014, 20:57.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                  Dziś uzupełniałem płyny w moim Focusie. Mym oczom ukazał się niezbyt fajny widok...
                  Po zdemontowaniu:

Teraz i tak robię CA w foczce, więc dodatkowo wytłumię maskę...

Mam nadzieje, że kunom nie będzie smakować :)
                  marcinsywala.pl

Skomentuj

Moze mi ktos cos powiedziec na temat Paszczurów B5 / B5 Fl z motorownią 1.8 T ???

Skomentuj

Nie na temat...
                      Mirek handlarz przedsiębiorca twierdzi że "passeratti" ja najlepsze...

Skomentuj

Kuzyn rozgladal sie za pasatem.. 1 z 3 byl od normalnego człowieka, a reszta od jaks szachrajow, na stacji diagnostycznej zawsze wszystkich znal itp. Poszukaj moze cos ze skody ? No i zawieszenie w pasku wielowachaczowe to tez nie jest zbyt udany pomysł :)

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                          Mirek handlarz przedsiębiorca
                          Rekin biznesu

Skomentuj

Ostatnio wydech zaczął głośniej pracować, więc wczoraj przy okazji wymiany oleju (jak to dobrze, że kolega ma kanał ) pooglądałem cały układ. Złącze elastyczne było pęknięte na harmonijce, więc kupiłem nowe. Jakie było moje zdziwienie, gdy po wycięciu starego ujrzałem taki widok:

Zassało siatkę do katalizatora... a pęknięcie powstało, bo spaliny nie miały gdzie uchodzić.

Jeszcze czeka mnie uszczelnianie dekielka miski olejowej - mikropęknięcie przy śrubie i olej kapie. Muszę spuścić olej, odkręcić dekielek i pokleję go jakimś distalem albo podobnym.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                              Jeszcze czeka mnie uszczelnianie dekielka miski olejowej - mikropęknięcie przy śrubie i olej kapie. Muszę spuścić olej, odkręcić dekielek i pokleję go jakimś distalem albo podobnym.
                              A może daj nowa podkładke :)
                              Moj mechanik zawsze tak robi
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                No i zawieszenie w pasku wielowachaczowe to tez nie jest zbyt udany pomysł :)
                                Zawias wielo-wachaczowy na przodzie był w pasacie b5, później już zwykła kolumna, tania i trwała. Oczywiście wszystko zależy od tego jaki rocznik szukasz.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  A może daj nowa podkładke
                                  Moj mechanik zawsze tak robi
                                  To nie jest przeciek z gniazda śruby, ale pęknięcie w jej okolicach i niestety podkładka nie pomoże. Już kupiłem klej epoksydowy, jutro spuszczam olej, odkręcę dekielek i go pokleję. Jakiego uszczelniacza użyć do przykręcenia dekielka do miski?

Skomentuj

Czarnego silikonu
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dość poważnie zastanawiam się nad nowym autem do 70, może 75tys zł.
                                      Nie chcę żeby to było jakieś małe wozidło typu Punto, Polo, Fiesta, tylko coś większego. Po głowie chodzi mi Octavia III np taka: http://kredyttpauto.otomoto.pl/skoda...C34908217.html
                                      Chyba, że macie lepsze typy?
                                      Last edited by Bebok; 20.12.2014, 10:05.

Skomentuj

Meriva B po lifcie

Skomentuj

Jak lubisz skody to Yeti bez bezkonkurencyjna.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X