Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
    może a3, albo golf iv? są w 5 furtkach oba..
    brat chcial A3 - zmienil zdanie jak zobaczyl ceny czesci
    osobiscie bardzo lubie golfa, ale nie za te pieniadze. za duzo ich jest i ludzie o nie nie dbaja
    to samo z octavia

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
      No to S40
      Chińskiego Forda daj spokój..,

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      BMW nigdy w zyciu za takie pieniadze!
      Dokładnie, masz rację.

5 letnie - Bardzo Miejski Wóz
      10 Letnie - Będziesz Miał Wydatki
      15 Letnie - Bolid Młodzieży Wiejskiej

Skomentuj

To jeszcze Corsa C i Renault Clio, ew Peugeot 206

Skomentuj

Teraz na dniach malo bym sasiadow stracil. Zapalil im sie ford, jeszcze dzieciaka mieli w aucie. Stara prawda mowi "ford gowno wort, a fiat jego brat".

Skomentuj

Bo nie kupuje się aut na F...Forda, Fiata i francuskich :P
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Fiata już praktycznie nie ma.. dealerzy nie mają aut, zresztą ich polityka idzie w kierunku aut bardziej luksusowych Alfa, Lancia, Jeep i Chrysler.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                To jeszcze Corsa C i Renault Clio, ew Peugeot 206
                jakby faktycznie tylko zona miala tym jezdzic to OK. ale to ma zastapic rozmiar wieksza astre wiec watpie zeby kupil mniejsze auto

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                  Stara prawda mowi "ford gowno wort, a fiat jego brat".
                  Zamieszczone przez LuSzTi
                  Bo nie kupuje się aut na F...Forda, Fiata i francuskich :P
                  a ze tak powiem ... g...o prawda ..

pojezdzili byscie troche np cromą, stilo ...
                  ja mam jako drugie autko w domu pandę ...na miasto to po prostu rewelacja a koszty eksploatacji są ...SMIESZNE

Pogromco glosisz takie same stereotypy ... przed ktorymi przed chwila broniles "hamerykanskie super wozy" ;p ...

moze do pelni szczescia dorzucmy: diesle fiata (jtd) ... musza byc najgorsze... bo są fiata ..
                  i bedziemy mieli komplet bajeczek :)

Skomentuj

Szczególnie najgorsze są fordowskie silniki HDI. A wsadzonie do francuskich samochodów w ogóle nie jado.

Skomentuj

Miałem Fiata Palio Weekend...i największemu wrogowi bym nie polecił.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Astra II w liftbacku. Jak ma wygladać to tylko AR 147 lub 156

może jeszcze Honda Civic.

EDIT:

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                        zresztą ich polityka idzie w kierunku aut bardziej luksusowych Alfa, Lancia,
                        Taaa w strone luksusowych aut, a w salonie alfy stoją tylko dwa auta, a brakuje następcy 159, 166 i GT/GTV. Jeszcze troche to dojdzie do tego że wchodząc do salonu alfy wystarczy powiedzieć: Poproszę Alfę a diler zapyta tylko o kolor :P
                        Last edited by ŁukaszN; 12.07.2013, 14:01.

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek Zobacz posta
                          a ze tak powiem ... g...o prawda ..

pojezdzili byscie troche np cromą, stilo ...
                          ja mam jako drugie autko w domu pandę ...na miasto to po prostu rewelacja a koszty eksploatacji są ...SMIESZNE

Pogromco glosisz takie same stereotypy ... przed ktorymi przed chwila broniles "hamerykanskie super wozy" ;p ...

moze do pelni szczescia dorzucmy: diesle fiata (jtd) ... musza byc najgorsze... bo są fiata ..
                          i bedziemy mieli komplet bajeczek
                          Stary, co sie tak spinasz? Wszystko musicie brak tak smiertelnie powaznie? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                            Miałem Fiata Palio Weekend...i największemu wrogowi bym nie polecił.
                            1. Fiat nie konczy sie na palio weekend ;p
                            2. w każdej jednej marce masz lepsze i gorsze modele czy tam serie w danym modelu ...
                            co absolutnie nie oznacza ze cala marka jest do kitu czy cala marka jest swietna... wezmy taka alfe gdyby nie model 166/159 ....dalej nie dokoncze
                            3. ... nie spinam się choc faktycznie ton poprzedniego postu mogl to sugerowac ;p

ja np nie jestem kompletnie do zadnej marki przywiazany ... po prostu staram sie zauwazac suche fakty w danym modelu i tyle... nie generalizuje co do marki bo to jest kompletnie bez sensu ...
                            jak zrobilem prawko rodzice kupili mi malucha... gdybym mial generalizowac Fiata przez pryzmat malucha....
                            albo Mercedesa przez pryzmat "A" klasy
                            nie ma zadnej marki na swiecie ktora nie zrobila by wtopy z jakims tam modelem ... kompletnie zadnej (moze pominmy cos tak "zadkiego" jak Pagani itp ... wezmy auta produkowane seryjnie ogolno dostepne w salonach)

Skomentuj

:P
                              I tu jest sedno mojej wypowiedzi :)

Panowie - trochę więcej luzu, piątek jest, lipiec, ładna pogoda, niektórzy już po pracy :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                Panowie - trochę więcej luzu, piątek jest, lipiec, ładna pogoda, niektórzy już po pracy
                                Chyba u CIebie... :)
                                http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...cname=Gda%F1sk

Skomentuj

PawelS a może Seat Toledo II ? Fakt, mały wybór za 9k, ale coś z pierwszych roczników powinno się dorwać. Części jak w vw więc będzie tego od groma i tanie na dodatek.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                    Chińskiego Forda daj spokój..,
                                    od kiedy s40stka to chinczyk?
                                    z tego co mi wiadomo auto bazuje na plycie z mitsu carismy
                                    a silniki to albo japonczyk ,francuz,szwed poczatki produkcji auta to Holandia

Skomentuj

Zamieszczone przez rumunn95 Zobacz posta
                                      od kiedy s40stka to chinczyk?
                                      Właścicielem Volvo są żółtki, a s40 to Ford focus z trochę bardziej "miękką" i lepszą tapicerką w środku..

---------- Post dodany o 15:36 ---------- Poprzedni post o 15:35 ----------

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                      PawelS a może Seat Toledo II
                                      Podoba mi się też.

Skomentuj

tak nowych volvo, s40stka to jeszcze stara produkcja chinczyki nie pchali tam palcow

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                                          Szczególnie najgorsze są fordowskie silniki HDI. A wsadzonie do francuskich samochodów w ogóle nie jado.
                                          Mam 2 auto francuskie z tym strasznym silnikiem HDI i złego słowa na razie nie mogę powiedzieć:P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X