Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Galant jest dosyć droig w utrzymaniu. I to nie stereotyp. Interesowałem się tym autem (2,5 v6) nim kupiłem BMW.

Kiedy nauczycie się, że nie ma czegoś takiego jak kryzys ? to jest tylko głupi wymysł, dzięki czemu sporo bydła na tym zarabia. My raczej jesteśmy tylko niewolnikami systemu. Podobno kryzys jest wszędzie, jednak mieszkałem trochę w Norwegii (jakoś kryzysu nie było widać), byłem najtańszym robolem za 75 zł/h i tankowałem PB98 na shellu za 6 zł/l a litr mleka 5,5 zł. Kryzys to jest w Polsce, jak Nas pracodawcy dymają a sami chapią się. Jak to wczoraj znajomy przyszedł i mówi, że mu wypłaty nie wypłacają bo ich nie stać tłumacząc się tym, że zainwestowali w budowę swojego domu za miastem (notabene 350m2)

Wracając do motoryzacji. Mając do wyboru kupowanie nowego passata, camaro czy mustanga wówczas zdecydowanie wybrałbym amerykańca.
    Kolega ma czarne rx8 już od kilku lat. Muszę go trochę popytać i poznęcać się nad nim, jak tam jego eksploatacja

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
      Paweł S. Może galant 2.0? lpg znosi dość dobrze, koło 140km, no i te światełka...
      mi sie podoba - bratu zapewne nie :/
      no i w tej cenie ciezko o wybor

Skomentuj

pawel - saab 95:)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
          pawel - saab 95
          Z zewnątrz marzenie, w środku wolałbym oglądać poloneza :P hehe Nadwozie Vectry B...

Skomentuj

9-5 szczególnie kombi ma swój specyficzny urok. Ja mam dodatkowy sentyment bo 9-5'tka to pierwsze auto którym jechałem ponad 200 kmh (oczywiście w odpowiednim dla tego celu miejscu ;-) )

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
              Z zewnątrz marzenie, w środku wolałbym oglądać poloneza :P hehe Nadwozie Vectry B...
              ??? na pewno rozmawiamy o Saabie 95? Owszem ma słabiuśkie podwozie; transplantacja z Opla, trzeba uważać bo koników sporo.
              Środek porównywać do Poloneza? Przesadziłeś .
              Wyciągam siekierkę ostrzę i idę na wojnę, bo mnie tu autko obrażają
              Pozdrawiam
              asa

---------- Post dodany o 13:46 ---------- Poprzedni post o 13:43 ----------

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
              9-5 szczególnie kombi ma swój specyficzny urok. Ja mam dodatkowy sentyment bo 9-5'tka to pierwsze auto którym jechałem ponad 200 kmh (oczywiście w odpowiednim dla tego celu miejscu ;-) )
              Ująłeś to delikatni Po prostu brzydal. Ale jak to mówi stare porzekadło każda potfora znajdzie swego amatora. Czasem piękno wewnętrzne i serce jest ważniejsze niż powłoka zewnętrzna
              pozdrawiam
              asa

Skomentuj

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1 szczena na podlodze ...

http://forums.rennlist.com/rennforum...1-project.html

http://www.youtube.com/watch?v=-dqLYFrzKJQ

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                  pawel - saab 95
                  miki, moj brat to taki "dresiarz". nie wazne ze samochod dobry, on "nie wyglada"! :/
                  dla niego musi byc cos atrakcyjniejszego wizualnie

stonowane eleganckie limuzyny to raczej moj gust :p

Skomentuj

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                    ??? na pewno rozmawiamy o Saabie 95?
                    Przepraszam, pomyliłem go z 9-3 - w środku deska jest tragiczna.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    miki, moj brat to taki "dresiarz". nie wazne ze samochod dobry, on "nie wyglada"! :/
                    dla niego musi byc cos atrakcyjniejszego wizualnie

stonowane eleganckie limuzyny to raczej moj gust
                    To alfę 147 niech sobie upoluje - ładne i na zewnątrz i w środku.

Skomentuj

Jakby Was coś podkusiło (jak mnie) to nie kupujcie przypadkiem opon Goodyear Efficient Grip Performance 205 55 R16. Tragedia - opona miękka na bokach przez co mi d.pę nosi jak chce. Być może stwardnieje nieco później, ale jak dla mnie to już będzie za późno, bo się będę musiał z tym męczyć lata.

Swoją drogą, moje są niestety z Dębicy.

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor Zobacz posta
                        Odnośnie EcoBoost to dla 1.0 170KM Ford przewidział trwałość silnika na 250tys. km, uznali więc, że zrobią rozrząd który to wytrzyma, a po tym przebiegu po prostu będzie trzeba zmienić silnik.
                        Pewnie dlatego właśnie 1.0 ma 100 lub 120 KM. Często wymieniałeś już ten silnik?

W kraju biedoty jeżdżącej masowo poniemieckimi używkami każda nowość motoryzacyjna jest niepotrzebna lub za droga i na jej widok krowy mleka nie dają.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzych.s Zobacz posta
                          Jakby Was coś podkusiło (jak mnie) to nie kupujcie przypadkiem opon Goodyear Efficient Grip Performance 205 55 R16. Tragedia - opona miękka na bokach przez co mi d.pę nosi jak chce. Być może stwardnieje nieco później, ale jak dla mnie to już będzie za późno, bo się będę musiał z tym męczyć lata.

Swoją drogą, moje są niestety z Dębicy.
                          O mój rozmiar. Ja szukam jakiś topowych całorocznych, bo Bridgestone Turanza jakie dostałem z samochodem 2 lata temu w salonie są do wyrzucenia. Z trzech zrobiły się jaja.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                            To alfę 147 niech sobie upoluje - ładne i na zewnątrz i w środku.
                            nie glupie - zobacz po ile stoja

---------- Post dodany o 21:38 ---------- Poprzedni post o 21:33 ----------

alfy w cenie!
                            bardziej mi sie podoba stilo, ale zawsze to jakas alternatywa
                            brat odrzucil V40 "bo kombi" :/
                            a okazalo sie ze samochod ma byc glownie dla zony (dopiero poszla na kurs) a brat bedzie jezdzil astra az nie padnie!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              brat odrzucil V40 "bo kombi" :/
                              a okazalo sie ze samochod ma byc glownie dla zony (dopiero poszla na kurs) a brat bedzie jezdzil astra az nie padnie!
                              No to S40

Skomentuj

no wlasnie nie - ma byc 5 drzwi ale nie kombi

Skomentuj

Powiedz bratu dresiarzowi, ze nie ma dla niego auta, a juz napewno nie za taka cene

Skomentuj

bmw e36 bez tego kazdy dres chodzi na golasa:P

Skomentuj

przeciez napisalem w cudzyslowiu!
                                      w dresie nie chodzi, zlotego lancucha tez na szyi nie ma...
                                      ale mentalnosc bardziej zblizona do dresa :p

BMW nigdy w zyciu za takie pieniadze!

Skomentuj

aha sorki nie doczytalem ;pp

Skomentuj

może a3, albo golf iv? są w 5 furtkach oba..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X