Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BMW e38 740i (260km/h)
    Moje obecne BMW e36 328i (po modach wypluło 232 KM) - 259 km/h

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
      Jako pasażer BMW e36 2,5L V6 jechaliśmy w 4 osoby 240km/h.
      oj bzdury piszesz!
      tak samo raz sie kolega wylozyl :p
      kolega mechanik a do mnie z wielkimi oczami "ty, wiesz ze w BMW nie ma v6? :o"

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
      Wariaty ostrożnie Kobiety wolą jak sie jezdzi dlugo a nie szybko.
      nie ma chyba nic gorszego jak wlasna kobieta krytykujaca styl jazdy... a tu w sobote brata zona do niego z tekstem ze ja i mlodszy brat jezdzimy lepiej od niego "bo tak nie szarpia"

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        nie ma chyba nic gorszego jak wlasna kobieta krytykujaca styl jazdy
        Chyba nie załapałeś kontekstu
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

zrozumialem, ale to nie temat na takie rozmowy

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Co za karygodny blad! :P W tych bmw nigdy nie bylo V6, R6 to tak :P
            oj bzdury piszesz!
            tak samo raz sie kolega wylozyl
            kolega mechanik a do mnie z wielkimi oczami "ty, wiesz ze w BMW nie ma v6? "
            A bo to faktycznie rzędowe a nie widlaste silniki! Przepraszam za ten kategoryczny błąd i bzdurę, niech się spalę w piekle :P kolega miał Vanosa i jakoś tak utkwiło to V...

Skomentuj

Zamieszczone przez krzych.s Zobacz posta
              Wrażenie to i może robi, ale też "robi" niebezpiecznie.
              Nie predkosc zabija a nagle zatrzymanie :P Oczywiscie ja motorem bym tyle nie jechal co innego bedac na 4 kolach.

Skomentuj

Teraz jak myślę - to tylko głupota była IMO. Ja już pisałem - mi by się przydało auto, co błyskawicznie robi 0-160km/h i te 160km/h to może być jego maksymalna prędkość bo więcej mi nie potrzeba jeździć.
                To VW Polo! Max 160, no przy dobrych wiatrach 175 mi się udało . Ale tak piłowałem na pół sprzęgła, że wszystkie większe/lepsze samochody zostawały z tyłu na światłach
                Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                Wariaty ostrożnie Kobiety wolą jak sie jezdzi dlugo a nie szybko.
                Pozdrawiam
                230 ale juz urosłem
                I słusznie (że do(u)rosłeś). Powyżej 200 samochód kieruje kierowcą, a nie odwrotnie (jeśli nie jest to samochód sportowy). Refleks/koncentracja dużo daje, ale nadal do niektórych zdarzeń zostają tylko sekundy, albo nawet ułamki sekund. Niemiecka autostrada to co innego, większość Niemców wie co to kultura jazdy i gdzie jest lewo/prawo (więc jeżdzą prawymi pasami, lewy zawsze pusty) - u nas jest jak w Anglii - wszyscy na lewym, tylko chyba ruch jest prawostronny . Ale mimo wszystko, jazda nawet niemieckimi autostradami 200 km/h ponad godzinę/dwie to moim zdaniem za dużo - człowiek się męczy, z każdym kilometrem staje się mniej uważny... Skutki...? No cóż, na szczęście nie wiem i nie chcę wiedzieć jakie mogą być.
                brata zona do niego z tekstem ze ja i mlodszy brat jezdzimy lepiej od niego "bo tak nie szarpia"
                Bo najlepiej jest szybko i nie szarpiąc - tego uczy się laatami, głównie dlatego, że najpierw trzeba się wyszaleć
                Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                Nie predkosc zabija a nagle zatrzymanie :P Oczywiscie ja motorem bym tyle nie jechal co innego bedac na 4 kolach.
                Dopiero co w firmowych mailach mi wkleili śmierć na miejscu (a właściwie zniknięcie) Nissanem Navarą w Rosji. Koleś wpadł w poślizg na dwupasmówce i pechowo najpierw uderzył w samochód po prawej, ale niestety odbił się w niekontrolowany sposób i wylądował pod tirem czołowo. Zatrzymaniem tego bym nie nazwał, prędkości mieli spore, więc Nissanowi tylko zmienił się wektor, wartość na pewno nie spadła do zera. A poza tym, zniknął.

[edit]

Udało mi się linka znaleźć: http://www.youtube.com/watch?v=rPeAGGXKsqw

Skomentuj

Alez ja tu widze snieg. Zima to tylko komplet drift opon( przod zimowki tyl letnie) dla fwd oczywiscie i parkingi pod lidlami biedronkami etc. Sam powiem szczerze ze na publicznych drogach zima jezdze powolutku.

Skomentuj

Cykor! ;D Letnie na obie osie!
                    Last edited by krzych.s; 18.07.2013, 22:13.

Skomentuj

No tak mowimy o predkosci i dzisiaj zaliczylem mandat. W sumie za predkosc mi nie policzyli choć przekroczylem ja o 70km/h ale za pasy dostalem.

Skomentuj

Szacun dla policjanta.

Skomentuj

Pewnie z racji mojego mlodego wieku zlitowal sie nademna ale co ja zrobie ze glodny z roboty jechalem

Skomentuj

Miał ktoś styczność z silnikiem Volvo (chyba Volvo to wynalazło) benzyna 2.3 turbo 220-250km, lub 2.0 Turbo 210km?

http://allegro.pl/volvo-850-t5-2-3-t...397803899.html

Gdyby nie drugi koniec polski, to bym sobie pewnie wziął dla silnika żeby się pobawić

Skomentuj

Pewnie z racji mojego mlodego wieku zlitowal sie nademna
                              Raczej miał dobry dzień, bo 9 na 19 osób wlepiło by Ci i za prędkość i za pasy.

Skomentuj

Miał ktoś styczność z silnikiem Volvo...............
                                Szukając auta brałem pod uwagę Volvo XC70, w związku z tym obczytałem trochę i o tym silniku T5: wnioski ogólne bodaj są takie że to jeden z najlepszych
                                silników w historii motoryzacji (tak ogólnie).

Skomentuj

No tak mowimy o predkosci i dzisiaj zaliczylem mandat. W sumie za predkosc mi nie policzyli choć przekroczylem ja o 70km/h ale za pasy dostalem.
                                  Nie lubie jezdzic bez pasow, dla mnie to bardzo niewygodne. To troche jak chodzenie czy bieganie w butach bez zawiazanych sznurowadel. Niby mozna, ale niezbyt to bezpieczne.

Skomentuj

u mnie pika jak nie zapnę pasów, wiec nie ma takie możliwości :P

Skomentuj

Te silniki T5 ładnie ganiają :) Kumpel w civicu kiedyś się do takiego przystawił, mówi kombi a gość się chce ganiać.. no dobra. I dostał ładne baty
                                      Ja również bez pasów nie umiem jeździć, a co do pikania można zapiąć za plecami

Skomentuj

No volviaki ładnie gnają, ale ten kompletny egzemplarz wydaje się być typowym rozkładem i studnią bez dna :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                          Nie lubie jezdzic bez pasow, dla mnie to bardzo niewygodne. To troche jak chodzenie czy bieganie w butach bez zawiazanych sznurowadel. Niby mozna, ale niezbyt to bezpieczne.
                                          Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                                          u mnie pika jak nie zapnę pasów, wiec nie ma takie możliwości :P
                                          U mnie i pika, i piszczy i wyje na końcu i jeszcze w dodatku na pasażera również - i bardzo dobrze! Zapina się pasy. A kolega dostał za pasy, ale kto powiedział, że jechał bez pasów? ;D

Skomentuj

Czaruję...
                                          X