Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    czy nie lepiej było wsadzić większe np. 8 cali w drzwi i bez suba się obejść?
    drzwi zostaja fabryczne! zyczenie klienta

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    17sw jedna sztuka nie bardzo starczała do sedana. Dwie już spoko.
    17SW brzmi bardzo dobrze jakosciowo i schodzi bardzo nisko, ale niestety jest cichy.
    dlatego poszedl JL

Skomentuj

Moja prośba z przed kilku postów nie aktualna.
      Dzisiaj upolowałem po wielu miesiącach :)
      Fotek jeszcze nie mam ale dokładnie to to:

01.jpg 02.jpg 03.jpg

Lancia Phedra to właściwie tylko z wyposażenia i logo Lancia ale taka mi się marzyła :)
      Silniczek PSA 2.0HDI v.16 138KM

Skomentuj

Możesz coś więcej o tym aucie napisać.?

Czemu tylko z nazwy jest LAncią.?

Fajny silnik. Chyba najlepsza opcja z dostępnych w tym modelu - a jest ich aż 5..:)

Ten silnik to przypadkiem niema 136 koników.?
        Last edited by smerfetek13; 10.03.2013, 21:55. Powód: błąd

Skomentuj

uwielbiam lancie... ale tych nowych jeszcze nie mialem okazji zapoznac

ile taka lancia i w jakim stanie?

Skomentuj

Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
            Możesz coś więcej o tym aucie napisać.?
            Czemu tylko z nazwy jest LAncią.?
            ......................
            ............
            Bo ten model Lancii to wynik współpracy Fiata (Ulysse), Citroena (C8) oraz Peugeot`a (807), stąd silniki w nich PSA HDI.
            Produkowane wszystkie we Francjii- Lancia charakteryzuję się najbardziej komfortowym wyposażeniem a na rynku wtórnym chodzi najtaniej.
            Co robią ślepe przesądy :)

Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
            ....................................
            Fajny silnik. Chyba najlepsza opcja z dostępnych w tym modelu - a jest ich aż 5..:)
            ........................
            Dlatego szukałem tak długo- dla tego silnika głównie.
            Tak- 136 sorry.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            uwielbiam lancie... ale tych nowych jeszcze nie mialem okazji zapoznac
            ile taka lancia i w jakim stanie?
            Moją znalazłem po wielu miesiącach szukania- rynek ich w Polsce jest mizerny, coś około 40 sztuk oferowanych.
            Rocznik 2010 (ostatni wypust dałem 39tyś- ale długo się punktowałem)
            Stan optyczny perfekcyjny, przy pierwszym wejściu do niej szukałem gdzie się buty wyciera- takie wszystko jasne: łącznie z podłogą.
            Jasna alcantra i pomimo trzech lat jak nówka.
            Bez szyber dachu co prawda, ale dzięki temu zbiłem trochę kasy a i pozbyłem się jednej z bardziej problematycznych konstrukcji tego auta (częste i trudne do usunięcia przecieki).

Skomentuj

No nie mów że się nie uda wcisnąć suba w półkę?

Skomentuj

Ogólnie pomimo swojego ekscentrycznego wzornictwa autko bardzo niczego sobie. Nigdy nie interesowalem się tą marką..

Skomentuj

Wydaje mi się że audio gra dużo lepiej niż w moim Peugeot 307, ale też i komfort akustyczny w Phedrze większy i może to złudzenie.
                  Podniecony bylem czym innym wracając :)
                  Nawet nie wiem jeszcze co za firmy sprzęt audio.
                  Schowków mrowie- po obu stronach nawigacji te duże powierzchnie to też schowki.

Skomentuj

Miałem kiedyś Lancię Deltę II - super auto. Niestety nie na naszą strefę klimatyczną, włoszka w zimie miała straszne kaprysy :P Ale jak dorobię się garażu to kupię j
                    ą jeszcze raz

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                      No nie mów że się nie uda wcisnąć suba w półkę?
                      jest fabryczny otwor na "jajo", ale co mi z niego sporo jest jakies 5cm przestrzeni miedzy polka a zbiornikiem paliwa?

Skomentuj

Witam
                        Jak wygląda sprawa w Wydziale Komunikacji przy przerejestrowaniu samochodu? biorę stare tablice ze sobą? dostane jakieś tymczasowe? Proszę o opisać pokrótce jako to mniej więcej wygląda. Pozdrawiam

Skomentuj

Panowie potrzebuje opini o Hondzie Civic Type R(2007-2008), ktoś ma doświadczenia?

Skomentuj

Jeżeli masz auto kupione nie w swoim regionie to musisz wziąć tablice i wymienić na nowe z odpowiednimi numerami, kosztuje to dodatkową stówkę. Tablice które otrzymasz są na stałe, tymczasowy jest dowód rejestracyjny.

Przy okazji-macie panowie jakiś patent żeby tylna półka przestała się telepać na nierównościach, strasznie to hałasuje co jest nieco irytujące.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                              Przy okazji-macie panowie jakiś patent żeby tylna półka przestała się telepać na nierównościach, strasznie to hałasuje co jest nieco irytujące.
                              W Hundzie to normalne ale może dasz rade cos zrobić. W mojej Ibi II jakos fajnie to zrobili i nic się nie telepie, mimo ze auto już czeka na złomowanie.

Skomentuj

Japońska technologia Silniki jak na tamte czasy niemal doskonałe, a głupiej półki nie potrafią spasować. W ostateczności w ogóle ją wywalę nie mniej jednak wolałbym ze względów estetycznych aby została.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                                  Japońska technologia Silniki jak na tamte czasy niemal doskonałe, a głupiej półki nie potrafią spasować. W ostateczności w ogóle ją wywalę nie mniej jednak wolałbym ze względów estetycznych aby została.
                                  A która to Honda? jajko czy nowsza? Uszczelka typu U od spodu na krawędzie + dociążenie, np głośniki xD hehe

Skomentuj

Civic 96r 5cio drzwiowy, tzw. angielka. Głośniki chyba nawet jakieś tam są, nie skontrolowałem jeszcze dokładniej

Skomentuj

Czyli takie coś? http://allegro.pl/polka-bagaznika-ho...083326469.html

No to uszczelka Cie tylko trochę ratuje na obrzeżach.

Skomentuj

No takie coś :) Mnie się wydaje że problem leży w bolcach mocujących, chyba napcham tam jakiejś okładziny na próbę. Ale czekam jeszcze na jakieś propozycje-uszczelka to nie głupi pomysł.
                                        Btw. ładna hondzina na tym zdjęciu :)

Skomentuj

Jak mi hałasowała półka to używałem czegoś takiego:

Gruba uszczelka piankowa samoprzylepna.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X