Zamieszczone przez dzabij
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTo ja wole kupić bez gazu i założyć sobie samemu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz postaCzy ja wiem, mi sie wydaje że w przypadku LPG gorszy problem jest ze znalezieniem odpowiedniego warsztatu. Zazwyczaj jak oddajesz samochód do warsztatu instalacje zakładają Ci w jeden dzień, do tego nei zdejmują kolektora do wiercenia
Skomentuj
-
Jak ktoś nie zna, to polecam:
http://www.zlomnik.pl/index.php/2013...samochod-cz-1/
http://www.zlomnik.pl/index.php/2013...samochod-cz-2/
Cytat:
Volkswagen
Tylko Up! jest modelem godnym zainteresowania, reszta to festiwal kwasu pod nazwą TSI i TDI z common railem. Tyle że do tego Up!-a stosuje się to samo, co napisałem na temat Citigo. A co do silników TSI, to kolega pracujący w salonie VW jako mechanik z ASO, wymieniał ostatnio silnik 1.4 TSI w Scirocco, który padł dwa miesiące po gwarancji z przebiegiem 50 tys. km. Pierścienie uszczelniające zamiast uszczelniać tłok w cylindrze, skleiły się z tłokiem, wskutek czego nie występowała kompresja na dwóch cylindrach i silnik nie chciał zapalać. Nie jest to przypadek odosobniony, to taka drobna wskazówka dla kogoś, kto rozważa TSI jako mniej problematyczne od diesla. Pozostaje pytanie, jak bardzo omamieni są klienci, tłumnie wybierając Volkswageny jako najlepsze auta na świecie.
hehehe :)
Skomentuj
-
nie - clio firmowe. passat po uzbrojeniu wnetrza tez bedzie firmowy :/
klienta jaguara XJ X300 sam osobiscie dostarczylem ze stylem adekwatnym do pojazdu
dokladnie taki, ale wydluzony o 20cm i wiecej chromow
poprawa fabryki (zasilanie tylko z radia!) + doprowadzeniu kilku drobiazgow do stanu fabrycznego
Skomentuj
-
Jak we wcześniejszym poście pisałem- mam chęć na Lancię Phedrę.
Problem w tym że jest ich bardzo mało na polskim rynku i wielkiego wyboru nie ma.
W związku z tym miałbym prośbę: gdyby ktoś przypadkiem trafił na ładny egzemplarz- proszę o info.
Zaznaczę że obecne portale sprzedażne przeleciałem- chodzi mi bardziej o sytuację że ktoś ze znajomych itp/itd ma na zbyciu.
Cena do 45 tysięcy.
Ewentualnie może być Peugeot 807 lub Citroen C8 pod warunkiem wyposażenia jak Phedra ma w standardzie- czyli skóry, navi i inne bajery.
Z góry dzięki :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaproblem w tym ze to malutka skrzyneczka wiec na probe idzie JL 6w3
Skomentuj
Skomentuj