Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
    To ja na przekór wrzuce, moim zdaniem, największe porażki motoryzacji
    Zapomniałeś jeszcze o fiacie multipla (chodzi mi o design)

Skomentuj

Multipla to wymiot na kółkach.

Skomentuj

Dizajnera multipli powinni zwolnic i wysłać na obserwacje w psychiatryku. Nie rozumiem jak można zaprojektować tak paskudne auto. No ale jak już bawimy się z brzydalami to nie może zabraknąć...

Skomentuj

Shiver - może ten gość pracował wcześniej w podobnej, acz celującej w inny tardżet branży i... i tak mu już zostało :flapper:

Skomentuj

To też piękne nie jest:

choć akurat nowa wersja całkiem ujdzie:

Co by daleko nie szukać, kubeł na kółkach:

I odświeżony kubeł:

Skomentuj

sangyong :o

Skomentuj

... Highway to hell...

Wygląda jak samochód z domu pogrzebowego...

Skomentuj

http://piaseczno.szybkooferty.pl/toy...00/524301.html rzygi pierwsza klasa jak na toyote przystalo. Dezajnerska szara tragedia w srodku i obrzydliwy tyl z wylupiastymi galami z przodu.

Co robila europa w tym czasie ? a takie cos np... :> http://allegro.pl/alfa-romeo-156-spo...828240805.html

Skomentuj

dla tego nie lubie japońców

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                      ja dlugo nie lubialem...
                      az nie zaczalem grac w gran turismo
                      dopiero tam poznalem ladniejsza i ciekawsza strone japonskiej motoryzacji

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                        Nie mozna mowic o calym kraju - temat do dluzszej dyskusji....
                        To jakby porownywac cala firme produkujaca glosniki... kazda ma jakis udany model i taki ktorory nie jest adekwatny do ceny itp...
                        Przyklad, nissan 200sx... http://moto.allegro.pl/nissan-200sx-...834229525.html

Skomentuj

Dabyl ten fiat jest piekny w porównianiu do tych wymiocin.

Nie wiem jak wam ale mi maska przypomina zabi ryj

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
                            Dabyl ten fiat jest piekny w porównianiu do tych wymiocin.
                            nie rozumiem ludzi ktorzy wlasnie krytykuja ten model
                            nie jest piekny ale ja nie widze w nim nic nadzwyczaj brzydkiego. np tyl mi sie bardzo podobal

Skomentuj

Maxi, ten 200SX to S14, jeszcze ładniejszy jest S14a - za sprawą agresywniejszego frontu.

Generalnie Nissan'owi udają się auta sportowe: obecny GT-R, skyline R34/R33/R32, 350Z, 300zx, 200sx s13/s14a/s15 czy 240Z

:w00t:
                              low-END

Skomentuj

Obecny GTR ladny? a to Ci zarcik udal :) do poprzedniego to nie ma startu zadnego.

Skomentuj

NISSAN rules!
                                  jestem wielkim fanem tej marki
                                  o czym juz wielokrotnie pisalem

---------- Post dodany o 00:02 ---------- Poprzedni post o 00:00 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  Obecny GTR ladny? a to Ci zarcik udal do poprzedniego to nie ma startu zadnego.
                                  obecny nie
                                  ale poprzednie byly mega piekne

a i silniki z lat -2000 mieli nie do zniszczenia
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No nie powstydził bym się :cool:

low-END

Skomentuj

wojtus, ladny ten datsun
                                      troche przekombinowany ale niezle sie prezentuje

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                      Obecny GTR ladny? a to Ci zarcik udal do poprzedniego to nie ma startu zadnego.
                                      faktycznie agresywny przod R34 byl nie do przebicia

i wlasnie ze wzgledu na te przody podobaja mi sie galanty

---------- Post dodany o 00:11 ---------- Poprzedni post o 00:04 ----------

Zamieszczone przez wojtus Zobacz posta
                                      No nie powstydził bym się

ja bym jednak wolal poprzedniego
                                      ale mechanicznie oczywiscie nowszy lepszy

Skomentuj

Proste że R34 ma świetną stylizacje, ale nie wiem jak można powiedzieć że GT-R jest brzydki ? To nie multipla czy pontiac aztek

A na sam koniec odrobina o silnikach nissana: Neo VVL
                                        http://www.streetfire.net/video/Type...lsar_56386.htm <- Best Motoring
                                        http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_VVL_engine
                                        low-END

Skomentuj

Owszem jest brzydki, nadmuchany jak paczek marmolada. Zeby uwidocznic roznice jaka jest miedzy pieknymi proporcjami, a klocem GTR rzucam oto ten link http://www.techeblog.com/index.php/t...ize-comparison

Choc nie przepadam za japonska motoryzacja, to NSX zawsze byla w mojej pierwszej piatce samochodow marzen

Skomentuj

Czaruję...