Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

lklukasz czyżbyś nie widział NOWEJ klasy A? wygląda znacznie lepiej :)

A aluski można całorocznie wykorzystywać, z moimi nic sięnie działo przez 3-4 lata użytkowania, jedynie polecam jakiś prosty wzór, żeby łatwo można było domyć :)

Skomentuj

Wymieniałem rozrusznik w A klasie bez wyjmowania silnika, opuściłem go tylko pare centymetrów razem z zawiasem i resztą, ale fakt że wygodnie nie jest. Alternator też jest "fajny" do wymiany.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
        wygląda znacznie lepiej
        Ta jak gulf, astra i inne podobne..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
          Ta jak gulf, astra i inne podobne..
          Nie porównuje do innych marek, mówię że wygląda znacznie lepiej od poprzedniego modelu klasy A z tym się chyba zgodzisz? :)

Skomentuj

Szkoda że już Fiskera Karmy nie robią. To jest najbardziej obłędnie wyglądający samochód, perfekcyjny w środku jak i na zewnątrz.

Skomentuj

Ujdzie :)

Skomentuj

Tragiczna ta klamka w tylnych drzwiach :P

Skomentuj

Latem taki Karma jeździł po Tychach, chyba nawet niedaleko mnie właściciel mieszka. Auto jakiegoś super wrażenie nie robi, ale jego cena już tak.

Skomentuj

To jakie auto bys chciał zeby wrażenie robiło?
                    Aventadora?

A cena podobnie jak Panamera itp.

Skomentuj

Stykłaby mi Brera :P
                      Rzecz gustu, jeden się spuszcza nad maluchem, drugiego Koenigsegg CCXR nie rusza :)

Skomentuj

http://www.zlomnik.pl/index.php/2013...atniej-dekady/ miejsce 4.

Skomentuj

Ten gość chce niby byc śmieszny czy cos ale w ogole mu nie wychodzi. Takie niby śmieszne napierdzielanie sie w stylu gimbazy i ludzi co w liceum i na studiach nosili koszulki Metallica, teraz juz koszuek nie maja, ale mentalnie zostali na tym samym poziomie. W dodatku pisze takie pierdoły nie mające nic wspolnego z rzeczywistością, ze momentami mozna sie przewrócić ze strachu...

Skomentuj

O mój borze, jestem taki alfista, jeżdżę ostatnim prawdziwym coupe Alfy Romeo, wow, uszanowanko.
                            …NOT!
                            Ortografia też wypasiona.

Skomentuj

http://www.wykop.pl/link/2313530/nas...autostrada-a4/ wyciagnac takiego z auta i prac gumowa pala po lbie az spuchnie.

Skomentuj

To są tacy mistrzowie prostej, zakrętu nie ma to but w podłogę i ile fabryka dała, a dała nie dużo :)

Najśmieszniejsze jest to, że potem takich widzisz na zakręcie, jeden z drugim zwalnia do 20 km/h, bo jeszcze nie wyrobi.
                                Last edited by .3lite; 31.12.2014, 17:26.

Skomentuj

Pełno takich debili niestety.

I jaki twardziel, z auta wysiada pokazaćjaki bojowy, fajne mają miny jak im wychodzi na przeciwko ktoś 2x od nich większy ;-)

Pocieszenie takie, że mają numer, więc mogą typowi spokojnie zabrać prawko, dowalić grzywnę i jeszcze ubezpieczyciel wystąpi z roszczeniem regresowym, a naprawa tira to nie sprayowanie tico ;-)
                                  Last edited by gi; 31.12.2014, 17:49.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
                                    I jaki twardziel, z auta wysiada pokazaćjaki bojowy, fajne mają miny jak im wychodzi na przeciwko ktoś 2x od nich większy ;-)
                                    Nie musi wychodzić większy. Często się okazuje, że taki niepozorny koleś ćwiczy sztuki walki i miażdży koksa jednym strzałem :)

Skomentuj

Ja w obu autach mam w bagaju solidna saperke. Oczywiscie to tak w razie czego, zima, zaspy i te sprawy

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez kapelli Zobacz posta
                                      Szkoda że już Fiskera Karmy nie robią. To jest najbardziej obłędnie wyglądający samochód, perfekcyjny w środku jak i na zewnątrz.
                                      Mysle, ze gdyby obok Karmy postawic tego zboja http://jabokomotocyklachinietylko.blox.pl/2014/12/Bad-look-Dodge-Charger.html to by niewielu zwrocilo uwage na Fiskera

Skomentuj

O tak, aż mnie ciarki przechodzą, do tego ta bulgocząca jednostka V8 440 cu na gaźniku. Dźwięk na "idle" to poezja, a co dopiero potem :)
                                        Last edited by .3lite; 31.12.2014, 18:38.

Skomentuj

Ten Dodge tylko z wygladu przypomina orginal, tam wszystko jest przebudowane w oparciu o najnowsze klamoty :) no moze zastosowanie gaznika nie jest z tej epoki, ale to ameryka, inny swiat :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X