Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
    http://my.carid.com/sites/default/fi..._mustang_9.jpg
    nietypowo... bedzie sie wyroznial

W USA są dostępne trzy silniki, tj. 2.3, 3.7 i 5.0.
    w koszalinie koles ma pierwszego odsiezonego mustanga... niedosc ze z V6 to jeszcze oblesny pomaranczowy kolor :p

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
    To jak juz jestesmy przy V8, to Caddi pokazal nowego
    po co V8 w dostawczym caddy? :???:
    :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta

po co V8 w dostawczym caddy? :???:
      :lol:
      Paweł miszcz !!

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
        Paweł miszcz !!
        Nawet mu sie w linka nie chcialo kliknac :P

Skomentuj

kliknalem, ale odwolalem sie do skrotu marki jaki podales

jakos nie trafia do mnie design ich limuzyn :/

Skomentuj

Chyba nie doczytałem jaki silnik?
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

1,0 Ecoboost

Skomentuj

Ja się dopiero będę cieszyć jak dostanę do ręki Niestety, jeszcze w cholerę oczekiwania, dobre 4-5 miesięcy, zależnie ile czasu będą płynąć.
                Ja Ci tylko życzę żebyś nie stracił prawa jazdy :) chyba że na tor czasem pojedziesz .
                Fajny wóz od zawsze mustangi mi sie podobały ;D

Skomentuj

Wiesz ile to pali ? [emoji14] dwa razy sie zastanowi zanim pelen gaz wdepnie

Skomentuj

Jak ma hajs, na zakup nowki to i na paliwo sie znajdzie.

Skomentuj

EE tam, zagazuje

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
                        EE tam, zagazuje
                        + ecodriving

Skomentuj

No.... Gaz to do tego idealny temat
                          Przeciez nie niszczy silnika i mozna oszczędzić

Ja bym zagazował :)
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            Ja bym zagazował
                            A ja nigdy bym tego nie zrobił :)
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Gaz jest paliwem jak kazde inne, kiedys ludzie bali się pradu, samolotów itp. Ale na szczęście postęp poszedł do przodu i już nie pala na stosie naukowców.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                A ja nigdy bym tego nie zrobił
                                ten temat powiela sie za kazdym razem jak jest mowa o sportowych autach...

jak kogos stac to niech lepiej benzyne
                                jak ktos chce oszczedzac to niech zaklada gaz!

niedawno kolega kupil audi A8 2006 4,2 litra
                                pomyslalem ze oszalal!
                                ale sie okazalo ze ma zalozona instalacje gazowa...
                                w miescie to pali 20 litrow gazu, w trasie ok 12!
                                wiec przejechanie 100km w luksusowych warunkach kosztuje go zaledwie 24-40zl! (przy obecnych cenach gazu)
                                przeliczajac to na benzyne to czym moglby za tyle jezdzic?
                                chyba jedynie TDI w golfie

Skomentuj

Jak ktos chce wozic dodatkowe kilogramy i smierdziec w korkach to czemu nie. Nie jestem przeciwnikiem instalacji gazowych, ale ich stosowanie nie zawsze ma sens. Czasami sa rzeczy wazniejsze od tego, za ile tankuje sie przy dystrybutorze.

Skomentuj

Panowie, ja też nie jestem przeciwnikiem LPG, ale w życiu go nie założę do swojego auta, ponieważ mam swoją godność i szacunek do takiego silnika :)

Jeśli chodzi o spalanie - przy mojej nodze 3.7 litrowy V6 pali 15-16 litrów, a lubię sobie "przyciskać" dosyć często. Myślę, że nowy będzie palił około 20-22 litry przy moim stylu jazdy. Ostatnio na forum tych aut czytałem, że jednemu właścicielowi GT500 (5.4 litrowy V8 doładowany kompresorem) pali 17 litrów przy "zabawie", o mało co gościa nie wyśmiałem.
                                    Last edited by .3lite; 10.03.2015, 21:28.

Skomentuj

Ostatnio na forum tych aut czytałem, że jednemu właścicielowi GT500 (5.4 litrowy V8 doładowany kompresorem) pali 17 litrów przy "zabawie", o mało co gościa nie wyśmiałem.
                                      A to dobry zart mial! Ten sam silnik siedzi w fordzie GT ( troche podciagniety ) i pali okropnie duzo! :)

Skomentuj

Tak, to fakt. Może kolega uważa za "zabawę" jazdę 5 km/h powyżej ograniczenia w mieście.

Zapomniałem dopisać, że moja jazda to generalnie 1/3 autostrada i 2/3 miasto, więc styl mieszany.
                                        Last edited by .3lite; 10.03.2015, 21:49.

Skomentuj

ponieważ mam swoją godność i szacunek do takiego silnika
                                          Nie rozumiem O.o To jak ktoś założy instalacje gazowa to człowiek bez godności ?
                                          "do takiego silnika" tzn. jakiego ? Ten spalinowy różni się czymś od innego spalinowego ?
                                          Nie wydurniaj się, bo wpada w okultyzm, przecież to tylko maszyna, ty masz być ponad nim, a nie ono ponad tobą

Ile taki mustang jak pokazywałeś na nasze ? Trochę ponad 100tyś zł ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X