Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hmm wiecie panowie. W pewnych sytuacjach bardziej sportowy bedzie maluch z klatka i silnikiem od sejczento, niz misubuszi eklips z moca 300 koni. Na zimowym oesie i ciasnych winklach niewiele zda sie ta sportowosc i moc eklipsa :P

Skomentuj

Eclipse GSX ma 4x4 :P
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=3871167453
        cos dla fanow VW od prawdziwego fanatyka!
        wszystko robione zgodznie ze sztuka na najlepszych czesciach
        koles ma 3-4 passaty i dobrze o nie dba

Skomentuj

Właśnie zmieniłem zimówki na całoroczne i wymieniłem olej w skrzyni biegów. Jest lepiej :)

Skomentuj

Ciekawa opinia.

Skomentuj

Z oponami czy skrzynia?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                http://allegro.pl/show_item.php?item=3871167453
                cos dla fanow VW od prawdziwego fanatyka!
                wszystko robione zgodznie ze sztuka na najlepszych czesciach
                koles ma 3-4 passaty i dobrze o nie dba
                Gość musiałby mi chyba zapłacić te 30 tys które woła za tego passata żebym jeździł takim odpustem.. Zawsze twierdziłem i będę twierdzić dalej, że takie auta są bez sensu. Jak dla mnie te modyfikacje i wygląd są idiotyczne a cena jest iście życzeniowa. Może gość znajdzie równie stukniętego co on, który będzie akurat szukać poprzerabianego czerwonego passata z białymi felgami, czarnymi szybami i zygzakiem na boku, powodzenia

Skomentuj

Pomyslalem to samo jak go zobaczylem, mam b5 fl w standardzie - ale to od pawla to jest niezly cyrk na kolach, normalnie wiocha

Skomentuj

Nie wiocha, tylko cebula. Taka polska

Skomentuj

Naklejke można zdjąć, felg brać nie trzeba, a auto podobno jest utrzymane Swoją drogą nudne jest to, że na jednym skrzyżowaniu można spotkać 5 takich samych aut, bo wyłamać się przed szereg z czymś to wieś :) Wszędzie (w tym przypadku) spotkamy pasata na takich samych alufelgach fabrycznych, czy kołpakach, a jak ktoś założy inną felgę, obniży auto to reszta, że co to za upośledzanie fabryki :P
                      Ja tam lubię być oryginalny i nie mam na myśli jakichś spojlerów czy tam lotek rodem z airbusa, czy naklejek na całą szybę :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Michal93 Zobacz posta
                        Swoją drogą nudne jest to, że na jednym skrzyżowaniu można spotkać 5 takich samych aut, bo wyłamać się przed szereg z czymś to wieś
                        Zgadzam się, nudne jest to że za każdym rogiem widzimy kilka sztuk Passatów i golfów, a tyle jest innnych ciekawych samochodów

Skomentuj

Co tu sie dziwic. Jak ludzie glosuja na pis, po i reszte dziadow, to tak samo wybieraja vw, bo to jedyny "sensowny" wybor. Jak mawia moj mechanik : "gdyby nie szajswageny, to bym roboty nie mial".

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Co tu sie dziwic. Jak ludzie glosuja na pis, po i reszte dziadow, to tak samo wybieraja vw, bo to jedyny "sensowny" wybor. Jak mawia moj mechanik : "gdyby nie szajswageny, to bym roboty nie mial".
                            Z całym szacunkiem bo tylko to trochę nasi piękni mechanicy jedynie umieją naprawić i to nie zawsze...

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                              Z całym szacunkiem bo tylko to trochę nasi piękni mechanicy jedynie umieją naprawić i to nie zawsze...
                              Jeżeli jeździsz do takich mechaników to jak dla n/c ...

Polacy kupują to na co ich stać zazwyczaj a vw opel seat są tańsze w utrymaniu.

Skomentuj

Zamieszczone przez siwy645 Zobacz posta
                                Jeżeli jeździsz do takich mechaników to jak dla n/c ...

Polacy kupują to na co ich stać zazwyczaj a vw opel seat są tańsze w utrymaniu.
                                W mojej okolicy większość jest takich i zapewne wielu ludzi to potwierdzi:)

Skomentuj

Kiedyś może tak za czasów 1,9tdi, a teraz wszystko się sypie, to jest nie pojęte, że ludzie wolą kupić droższego diesla (pisze o aucie nowym) którego cena im się nigdy nie zwróci chyba że zrobią nim 100tyskm, niż wolnossącą japońską benzynę.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                    Nie ma takich co sie znaja na wszystkim. Najlepiej jezdzic do kogos, kto sie specjalizuje w danej marce i zna ja na wylot :)

Skomentuj

Zamieszczone przez guczi Zobacz posta
                                      chyba że zrobią nim 100tyskm
                                      A co to jest, raptem 5-6 lat.

Skomentuj

100 tys km to nie duzo jak dla mnie 4 lata jazdy.

Mechanik powinien umieć! naprawić każde auto a jeżeli ma kontakt z czymś czego wymaga specjalizacja i odpowiednie maszyny to sam to wykręca zawozi do specjalisty (przykładowo od pomp diesli) odbiera i montuje.

Skomentuj

LINK: 400 KM z silnika o masie 40 kg
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X