Ja śmigam rodziców Focus'em 2 1.6 TDCI i nie mam powodów do narzekania. Prowadzi się wyśmienicie, mało pali. Mamy go od 5 lat i póki co, poza turbo, nic grubszego nie było do robienia
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Ciutkę drożej, jeżeli komuś nie przeszkadzają względy wizualne to moim zdaniem bardzo ciekawa oferta (po wymianie maski / klapy będzie już całkiem przyzwoicie) :
Ciutkę drożej, jeżeli komuś nie przeszkadzają względy wizualne to moim zdaniem bardzo ciekawa oferta (po wymianie maski / klapy będzie już całkiem przyzwoicie) :
Ja się bujam starą Audi B4 1.9TDI żona B3 1.6TD, jak odpali to wiadomo, że dojedzie na miejsce:) Ogólnie jestem bardzo zadowolony, proste i tanie w eksploatacji.
Sorry, ale trudno nazwac samochodem cos co ma 4 kola, silnik i rame plus kawalek plastiku na sobie :) Jest produkowany seryjnie, ale nazywanie tego samochodem przy Porsche to duze naduzycie :)
To co stworzylo Porsche to cud motoryzacji na kolach i przyszlosc samochodow, a Radical to po prostu mega odchudzona wyscigowka, w ktorej nie ma nawet przedniej szyby :)
Mieści się w zadanej kategorii, więc nie ma tu miejsca na stękanie :) Ja też widziałbym na szczycie np Koenigsegga albo Corvette, a nie kosiarkę w plastikowym body. Jednak udowadnia to tezę, że nie sama moc się liczy i auta pokroju Ariel Atom czy w.w. Radical mogą być szybsze niż 3 razy mocniejsze burżujskie wynalazki sportowe.
Mieści się w zadanej kategorii, więc nie ma tu miejsca na stękanie Ja też widziałbym na szczycie np Koenigsegga albo Corvette, a nie kosiarkę w plastikowym body. Jednak udowadnia to tezę, że nie sama moc się liczy i auta pokroju Ariel Atom czy w.w. Radical mogą być szybsze nić 3 razy mocniejsze burżujskie wynalazki sportowe.
Miesci sie w tej kategorii, poniewaz jest seryjnie produkowany. Jak firma moze sobie na to pozwolic i produkowac seryjnie, mimo ze produkcja to tylko kilkanascie sztuk rozcznie to do kategorii sie liczy.
Dla mnie to nie jest samochod tylko bolid wyscigowy odpuszczony do ruchu i nawet bym nie pomylslal o tym zeby go uzywac poza torem.
Dlatego to nie stekanie tylko stwierdzenie faktu :) Oczywiscie jest najszybszy ale co z tego? Taz sprytnie zauwazyl, ze rekord niepobity to dzis nalezy do wyscigowego Porsche, ale ze nie produkowano go seryjnie? Co z tego :) Takie auto typy Radical moze wyprodykowac kazda firma, bo tam nie ma zadnej kosmicznej i drogiej technologii. Angole zawsze sie jarali takimi lekkimi wyscigowkami, taka ich tradycja.
Skomentuj