Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no wlasnie! jada na wstecznym! mega!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      ciekaw jestem czy mial jakas asekuracje...
      Znając Hollywood`zkie możliwości to całkiem możliwe, ale ja osobiście wierzę że to po prostu jest Van Damme

Skomentuj

no tak, ale zwroc uwage jaki juz stary jest :p

Skomentuj

Nie na temat...
          Na tym filmiku widać raczej że nie jest 'stary' (...) ; co najwyżej ma już sporo lat

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
            Mike i Edd znów w Polsce :-)
            http://www.youtube.com/watch?v=t8uwPzHzX6Y
            "Polska stodoła" jak ja bym chciał, żeby moja stodoła tak wyglądała

Skomentuj

Zgredek ale w formie.

Skomentuj

Panowie może ktoś doradzi kompakta/średniaka tak do 12tysi Pb/ON, przeglądam gazety itp i kompletnie brak pomysłu:(

Skomentuj

Moze Corolla?

Skomentuj

może ktoś doradzi kompakta/średniaka tak do 12tysi
                    jak szukalem samochodu dla brata to zauwazylem ze trzeba szukac w nizszym budzecie, zeby pozniej sie okazalo ze trzeba dolozyc do lepszego egzemplarza...
                    jak szukasz samochodu za 12k to sie zaraz okazuje ze trzeba miec 15-16k na dobry samochod. masz 15k i nagle sie okazuje ze wszystkie dobre kosztuja ok 20k!
                    takie bledne kolo

Skomentuj

jak szukalem samochodu dla brata to zauwazylem ze trzeba szukac w nizszym budzecie, zeby pozniej sie okazalo ze trzeba dolozyc do lepszego egzemplarza...
                      jak szukasz samochodu za 12k to sie zaraz okazuje ze trzeba miec 15-16k na dobry samochod. masz 15k i nagle sie okazuje ze wszystkie dobre kosztuja ok 20k!
                      takie bledne kolo
                      Wtedy trzeba sie walnac w dynke i szukac mniejszego auta. Niestety wiekszosc osob chcialoby miec wypasiony wozik za niska kase, a takich nie ma. Dlatego wolalbym kupic mniejsze auto, ze skromnym wyposazeniem, nowsze, bardziej zadbane, bardziej ekonomiczne. Przy kupnie takich samochodow jest mniejsze prawdopodobienstwo wejscia na mine.

Skomentuj

a ja odwrotnie - olalbym nowsze roczniki (rocznik, nie przebieg czy stan) czy nowsze samochody
                        ja bym szukal starsze ale lepiej wyposazone

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        bardziej ekonomiczne.
                        w tym przypadku nie tylko spalanie sie tyczy :???:
                        brat zmienil stara astre na stilo... pierwszy tydzien a ten juz panikuje ze za chlodnice musi zaplacic 500zl! przeciez do astry kosztowala zaledwie 85zl!

Skomentuj

a ja odwrotnie - olalbym nowsze roczniki (rocznik, nie przebieg czy stan) czy nowsze samochody
                          ja bym szukal starsze ale lepiej wyposazone
                          Gratuluje odwagi Pawle! :)

Stare auto i jeszcze bardziej wypchane, mechanicy juz zadzieraja rece Jest jeszcze na rynku kilka ciekawych aut, ktore sa nowoczesne, ale ich konstrukcja jest dosc prosta i bezawaryjna. Trzeba tylko troszke poszukac. Gorzej jak sie kupuje auto dla szpanu, a nie jazdy.

Skomentuj

Pogromco mowisz o Corolli E12?
                            Kasy byloby wiecej ale nie kupie auta za calosc bo mi szkoda;-) Za rok wesele to sie zmieni na cos lepszego
                            Pawel masz racje jak z diy kolumny za 1kpln a jak doloze 500pln to lepiej itd.

Skomentuj

Mam Astrę z 2003r, czyli model G. Konstrukcyjnie bardzo proste auto, praktycznie nie ma co się popsuć. Ja w dodatku kupiłem wersję 8-zaworową, bardzo dobrze znosi gaz, spalanie ok 10-11l gazu. Rozrząd bezkolizyjny.
                              Może nie jest to jakiś wypas, bardziej to taki dupowóz, ale nie mam z nim najmniejszych problemów. Tylko leję i jeżdżę.
                              Ja za swoją dałem 8300zł i po zakupie włożyłem ok 1000zł (zbiornik gazu, amorki, płyny, oleje).
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czytajac pisma ta astra wychodzi na najtansza w utrzymaniu;-) Stoi taka za 11tysi 2.0dti w fajnym wypasie. Focus 2 1.6 benzyna tez mi sie widzi ale za ta kase ciezko.

Skomentuj

Sprawdź czy w 2.0 DTI nie ma dwumasy :) Coś mi się wydaje że tam już montowali takie ustrojstwo, a w starszym aucie które pewnie ma przebieg co najmniej ćwierć miliona dwumasa może być już padnięta.
                                  Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                  Grado SR125i

Skomentuj

Krystian a co z BMW ?

Skomentuj

Najgorszy przebieg to ~200 tys km. Sprzegla padniete, zawieszenia wytluczone. Lepiej kupic auto ktore ma 270tys. Duza szansa ze masa czesci nie oryginalnych ale przynajmniej wymienionych i sprawnych.

Skomentuj

Sunny śni mi się po nocach ta E36 ale poza kagańcem płci żeńskiej to obawiam się kosztów utrzymania i paliwa, gość jest skłonny opuścić;-)

Skomentuj

Focus 2 1.6 benzyna tez mi sie widzi ale za ta kase ciezko.
                                          focus bardzo fajny samochod. ale z utrzymaniem bedzie duzo drozej

Skomentuj

Czaruję...
                                          X