no wlasnie! jada na wstecznym! mega!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaciekaw jestem czy mial jakas asekuracje...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaMike i Edd znów w Polsce :-)
http://www.youtube.com/watch?v=t8uwPzHzX6Y
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postamoże ktoś doradzi kompakta/średniaka tak do 12tysi
jak szukasz samochodu za 12k to sie zaraz okazuje ze trzeba miec 15-16k na dobry samochod. masz 15k i nagle sie okazuje ze wszystkie dobre kosztuja ok 20k!
takie bledne kolo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajak szukalem samochodu dla brata to zauwazylem ze trzeba szukac w nizszym budzecie, zeby pozniej sie okazalo ze trzeba dolozyc do lepszego egzemplarza...
jak szukasz samochodu za 12k to sie zaraz okazuje ze trzeba miec 15-16k na dobry samochod. masz 15k i nagle sie okazuje ze wszystkie dobre kosztuja ok 20k!
takie bledne kolo
Skomentuj
-
a ja odwrotnie - olalbym nowsze roczniki (rocznik, nie przebieg czy stan) czy nowsze samochody
ja bym szukal starsze ale lepiej wyposazone
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postabardziej ekonomiczne.
brat zmienil stara astre na stilo... pierwszy tydzien a ten juz panikuje ze za chlodnice musi zaplacic 500zl! przeciez do astry kosztowala zaledwie 85zl!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa ja odwrotnie - olalbym nowsze roczniki (rocznik, nie przebieg czy stan) czy nowsze samochody
ja bym szukal starsze ale lepiej wyposazone
Stare auto i jeszcze bardziej wypchane, mechanicy juz zadzieraja receJest jeszcze na rynku kilka ciekawych aut, ktore sa nowoczesne, ale ich konstrukcja jest dosc prosta i bezawaryjna. Trzeba tylko troszke poszukac. Gorzej jak sie kupuje auto dla szpanu, a nie jazdy.
Skomentuj
-
Mam Astrę z 2003r, czyli model G. Konstrukcyjnie bardzo proste auto, praktycznie nie ma co się popsuć. Ja w dodatku kupiłem wersję 8-zaworową, bardzo dobrze znosi gaz, spalanie ok 10-11l gazu. Rozrząd bezkolizyjny.
Może nie jest to jakiś wypas, bardziej to taki dupowóz, ale nie mam z nim najmniejszych problemów. Tylko leję i jeżdżę.
Ja za swoją dałem 8300zł i po zakupie włożyłem ok 1000zł (zbiornik gazu, amorki, płyny, oleje).Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaFocus 2 1.6 benzyna tez mi sie widzi ale za ta kase ciezko.
Skomentuj
Skomentuj