Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Te opinie biorą się stad, że tak w ogóle swoim automobilisci są bajkopisarze więksi niż audiofile. Z wiedzą na podobnym poziomie.
    Można się czegoś dowiedzieć na temat awaryjności marek i modeli ze statystyk ADAC. Trzeba jednak wziąć pod uwagę dla jakiego rynku jest zbierana informacja i dla jakich cech pojazdów. Bo jeśli chodzi o polskie fora internetowe, na wszystkich jest tak samo - każda sroka swój ogon chwali, a innych krytykuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez sobiepanski Zobacz posta
      .............................
      Można się czegoś dowiedzieć na temat awaryjności marek i modeli ze statystyk ADAC.
      ........................
      Czytałem niedawno statystyki brytyjskie i dosyć mocno różnią się od ADAC`a.
      No i nie wiem jakie to może mieć znaczenie: ale większość największych auto-portali i auto-czasopism to własność niemiecka :)

Skomentuj

http://www.magazynauto.pl/uzywane/ra...sci,nId,775493

Skomentuj

pamietacie maluszka mojego sasiada?

kolejna wariacja

Skomentuj

Festiwal Nitów i Korozji.

Skomentuj

Panowie mam problem z klima. Autko to honda civic 6gen. 1,5 90koni, po włączeniu klimy obroty spadają, mocno trzęsie się kierownica i drążek skrzyni biegów. Wczoraj parę sekund po odpaleniu celowo odkręciłem klime na maksa i auto zgasło. Przy ruszaniu z włączoną klimą czuć że auto jest osłabione, jak już się jedzie do generalnie jest ok. Klima chłodzi należycie. Siada sprężarka od klimy czy to może problem z prądem? Dodam że jakoś dwa tygodnie temu brat mi całkowicie rozładował aku.

Skomentuj

Tez mam 6gena. To nie problem z pradem tylko z zasyfionym silnikiem krokowym. Bardzo czesta przypadlosc:)

Jak juz bedziesz sie z tym bawil to przeczysc tez przepustnice.

Skomentuj

O dzięki, pocieszyłeś mnie bo już myślałem o poważniejszych kosztach :) Zwrócić na coś szczególną uwagę przy tych zabiegach czy generalnie nie da się przy tym nic spartolić?

Skomentuj

Mozesz czyms zatkac dolot zeby przypadkiem cos tam nie wpadlo. A i uwazaj na uszczelki bo w kontakcie z rozpuszczalnikiem potrafia puchnac i juz ich nie wcisniesz spowrotem.

Skomentuj

PawelS, grubo! Jak to wygląda od strony technicznej? Resor piórowy pozwala zejść tak nisko, czy może zawieszenie zostało całkowicie przerobione i zaadaptowane od czegos innego?

Chłopy, gadaliście ostatnio tu o oponkach i mam takie pytanie. Kumpel chce kupić opony 15" do dupowozu jakim jest Dacia Logan. Znalazł za 600zł komplet opon Nexen CP661, warte jest to coś? W sumie dla ojca w Asterce także kończa sie opony i nie wiem czy nie namówić go również na zakup takowych kapciów. Barum bravius 2 wychodzi trochę drożej, pewnie i są lepsze, ale miejcie na uwadze ze to do dupowozu

Skomentuj

Shiver nie pamiętaj jak u Ciebie wygląda przepływka ale ostrożnie bo to czasem delikatny element

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                          Jak to wygląda od strony technicznej?
                          nie mam pojecia. musisz sasiada pytac
                          jak masz facebooka to http://www.facebook.com/mateusz.dziuba.12?fref=ts

Skomentuj

Pochwalę sie: Zrobiłem (w końcu) z Puga kuchenkę

Skomentuj

Mądra decyzja :thumbup:
                              Życzę szybkiego zwrotu inwestycji - a tak zapewne będzie

Skomentuj

Mi się już zwróciło, po 10 miesiącach.

Skomentuj

tez rozwazam ten wariant :(
                                  zebym znow nie zalowal :/
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Teraz przynajmniej gul przy dystrybutorze nie będzie chodzić

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      tez rozwazam ten wariant :(
                                      zebym znow nie zalowal :/
                                      Dobry warsztat i nie będziesz żałował. Ostatnio na lpg-forum polecają http://www.om-serwis.pl/ na forum jest ich galeria montaży nawet.

Skomentuj

mam kolege w łodzi ktory zaklada gaz
                                        jest przez wszystkich polecany
                                        jesli gaz to tylko u niego
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A mi właśnie padła dwumasa :( Przy przebiegu 29 kkm. Tzn. padła wcześniej, jakieś 5 miesięcy temu (20 kkm), tylko teraz mam diagnozę.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X