Większość ma hydro 3gen które jest trochę sztywniejsze jak te z aut pierwszej i drugiej generacji C5. Tak opisują w necie, ale nie mam porównania między wersjami.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
No diesle w e39, szczególnie 3.0, mało trwałe nie były.
Paweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dawid-SS Zobacz postaJeżeli chodzi o zawieszenie, to jest ono fajne, kosztowne przy naprawie
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaaweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.
no i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy
Jak tak patrzę po ludziach, to stare Paski, A4, A3, itd na gnojowicę jeszcze mają się całkiem dobrze jak na swoje lata, nie mówię, że to dobry wybór, bo im starszy Vag tym większe prawdopodobieństwo na zakatowanie przez młodzież...
Skomentuj
-
Czy te kompletne chińskie zestawy naprawcze do pilarki husqvarna 345 (cylinder, tłok, pierścień, sworzen, zabezpieczenia, łożyska, uszczelniacze wału, świeca) dostępne na popularnym portalu ogłoszeniowym nadają się do czegoś?
Cena cylindra 120 zł gdzie oryginał od 350 do 550.
Ktoś kupil testował na dłuższą metę?
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakilka razy slyszalem to od kogos (nie pamietam kogo)
facet przyjezdza na stacje tankowac gaz do nowego A8 4,2...
oczywiscie ludzie wysmiewaja, ze po co gaz, ze sknera itp itd
a facet ze spokojem tlumaczy, ze za zaoszczedzone pieniadze postawil dom!
tak duzo jezdzi i takie sa oszczednosci
Ja zauważam nieco inne zachowania.
No chyba że mowa o takim A8:
https://demotywatory.pl/uploads/2017...jv_fb_plus.jpg
Skomentuj
Skomentuj