Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Większość ma hydro 3gen które jest trochę sztywniejsze jak te z aut pierwszej i drugiej generacji C5. Tak opisują w necie, ale nie mam porównania między wersjami.

Skomentuj

No diesle w e39, szczególnie 3.0, mało trwałe nie były.

Paweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS Zobacz posta
        Jeżeli chodzi o zawieszenie, to jest ono fajne, kosztowne przy naprawie
        no wlasnie one podobno sie nie psuja!

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
        aweł, wytłumacz mi proszę jedną rzecz. Skoro masz z pierwszej ręki info, że passaty są rzekomo bardzo drogie w utrzymaniu, to dlaczego akurat takie auto kupiłeś? Nie rozumiem dlaczego kupiłeś auto, o którym wiedziałeś, że jest skarbonką bez dna.
        nie interesowalem sie tym zanim nie zaczalem w niego inwestowac :(

no i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          no i to nadal tansze auto niz kazdy nowszy
          Sąsiad ma Focusa w dizlu okolice 2009 roku i jak rzucił kwotę jaką kosztowało go zrobienie rozrządu, to trochę zszokował, wcześniej już miał temat z padniętymi wtryskami i na tym już kilka lat temu też nieźle popłynął, a ma to od nowości...

Jak tak patrzę po ludziach, to stare Paski, A4, A3, itd na gnojowicę jeszcze mają się całkiem dobrze jak na swoje lata, nie mówię, że to dobry wybór, bo im starszy Vag tym większe prawdopodobieństwo na zakatowanie przez młodzież...

Skomentuj

Czy te kompletne chińskie zestawy naprawcze do pilarki husqvarna 345 (cylinder, tłok, pierścień, sworzen, zabezpieczenia, łożyska, uszczelniacze wału, świeca) dostępne na popularnym portalu ogłoszeniowym nadają się do czegoś?
            Cena cylindra 120 zł gdzie oryginał od 350 do 550.
            Ktoś kupil testował na dłuższą metę?
            Pozdrawiam

Skomentuj

Teść co prawda nie do husqvarny ale do stihla ma założony cały zestaw naprawczy od jakichś 5 lat i daje to radę do tej pory.

Skomentuj

Pytanie o nagłośnienie w audi a4 b9 określane jako audi sound system. Jest coś warte? Jeśli jest mocno słabe, to zapewne któryś z kolegów już takowe usuwał. :-D

Skomentuj

A ja się pochwale.

Zrobiłem sobie prezent urodzinowy :P

marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Podtlenek LPDŻi jest :)
                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

No niestety, nie trafiłem żadnego zdrowego bez lpg :(
                      A rozumiem motywacje ludzi, bo siedzi tam 3,7 v6
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dobrze zrobione LPG nie jest złe. Pachnie oszczędnościami A jeśli mimo wszystko Cię to nie przekonuje to pomyśl o ekologii. Znacznie czystsze spaliny bo praktycznie tylko woda i CO2

Skomentuj

kilka razy slyszalem to od kogos (nie pamietam kogo)
                          facet przyjezdza na stacje tankowac gaz do nowego A8 4,2...
                          oczywiscie ludzie wysmiewaja, ze po co gaz, ze sknera itp itd
                          a facet ze spokojem tlumaczy, ze za zaoszczedzone pieniadze postawil dom!
                          tak duzo jezdzi i takie sa oszczednosci

Skomentuj

Skomentuj

To tak mniej więcej za wyjeźdzony milion km odłożył 250k
                              PLN na dom...

Skomentuj

Chłopaki czy ktoś jest w stanie sprawdzić mi autko po numerze Vin? Marka Mercedes? Może ktoś pracuje w serwisie i może pomóc?

Skomentuj

zależy co potrzebujesz sprawdzić....

Skomentuj

Historia auta, wyposażenie po Vin, i przebieg w na koniec serwisowania w aso

Skomentuj

Wyposażenie ogarnę jak coś, reszty nie mam jak

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        kilka razy slyszalem to od kogos (nie pamietam kogo)
                                        facet przyjezdza na stacje tankowac gaz do nowego A8 4,2...
                                        oczywiscie ludzie wysmiewaja, ze po co gaz, ze sknera itp itd
                                        a facet ze spokojem tlumaczy, ze za zaoszczedzone pieniadze postawil dom!
                                        tak duzo jezdzi i takie sa oszczednosci
                                        Urban legend trochę

Ja zauważam nieco inne zachowania.

No chyba że mowa o takim A8:
                                        https://demotywatory.pl/uploads/2017...jv_fb_plus.jpg

Skomentuj

Czekam jeszcze na informacje od znajomego czy został ktoś w MB Serwis z jego kolegów.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X