Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

stojak serwisowy zakupiony
    nie wiem jeszcze kiedy go uzyje ale mam

Skomentuj

Na wiosnę pewnie.
      https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Nadszedł ten dzień bym i ja kupił jakiś fajny rower. Na oku mam UNIBIKE CROSSFIRE DISC GTS.
        Mam pytanie, brać wersję 2016 za 2 tys. czy 2017 za 2,35 tys.? Celuję na wersję z tarczami.

Skomentuj

a czym sie roznia te 2 modele?
          bo jak tylko kolorem to bierz tanszy

osprzet fajny wiec smialo mozesz brac
          ale pamietaj o przymiarce przed zakupem

Skomentuj

W zasadzie różnią się manetkami od przerzutek i modelem hamulców, kolorystyka też inna .

Skomentuj

zobacz modele klockow hamulcowych i ich dostepnosc
              jak te same to bierz co sie bardziej podoba

Skomentuj

Brałbym 2016. Nie warto dopłacać . Aż takiej różnicy w osprzęcie nie ma

Skomentuj

Hej szukam zestawu rodzinnego na wiosnę. Dzieci dostaną jakieś używki ale żona chce nowy rower / najlepiej typową "kozę". Czy coś takiego jest w miarę ok https://www.domenasportowa.pl/produc...le-4-2017.html , czy polecicie coś lepszego w podobnej cenie ( raczej nic z hamulcami hydraulicznymi nie znajde jej w takiej sumie :glare:)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                    ( raczej nic z hamulcami hydraulicznymi nie znajde jej w takiej sumie )
                    nawet nie szukaj! za taka kase to bedzie tylko wygladalo a nie dzialalo :/

polecam poszukac z biegami w piascie. da sie zmieniac przelozenia bez pedalowania co jest bardzo dobre dla kobiet, ktore zazwyczaj nie wiedza jak uzywac przerzutek

no i raczej dynamo w piascie + oswietlenie

Skomentuj

Nawet nie napisali jaki osprzęt, jak Tourneye + reszta no name (tak to na zdjęciu wygląda), to lepiej w tej cenie szukać innego lub używki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        polecam poszukac z biegami w piascie. [ciach.. ]dynamo w piascie + oswietlenie
                        Piasta z biegami (zwłaszcza jak miała by być pod 7 biegów + dynamo
                        piasta + jeszcze dobre oświetlenie to już będzie okolice całej ceny tego roweru ;-)

Generalnie pochwalam w/w wybór - ale to budżet 2x a raczej prędzej 3x taki.. za nowe rowery..

Skomentuj

Dzieki. Poszukam jeszcze w okolicy uzywek. Moze dam rade przekonac ją do gorala/ wczoraj jechalismy autem przez las po piachu i smialem sie, ze nie dalaby rady ujechac za mną na kozie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LubMich Zobacz posta
                            Piasta z biegami (zwłaszcza jak miała by być pod 7 biegów + dynamo
                            piasta + jeszcze dobre oświetlenie to już będzie okolice całej ceny tego roweru ;-)
                            wcale nie. te rowery tanieja
                            ale fakt, za te pieniadze tylko 3 biegowe piasty
                            kolezance taki dobralem i za ok 1000zl da sie kupic no-name

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                              Moze dam rade przekonac ją do gorala/
                              Mi się nie udało.. Chodź, walczyłem i proponowałem fajny lekki krosowy rowerek, dobry również na leśne trasy. Niestety, skończyło się właśnie taką kozą 17 kg kozą z przerzutkami w piaście. Teraz marudzi, ale nie chciało się słuchać to tak kończy

Skomentuj

To i tak że przyznaje racje...[emoji1]
                                U mnie było kilka lat temu to samo miejski i tylko miejski no ale udało się i padło na Lazaro Integral...

Skomentuj

E.. No goral do miasta i na szutrowe sciezki to tez pomylka.. Krosowy rowerek jak ten lazzaro to juz duzo lepszy pomysl.. Jak szutru jest mniej nalepsze to takie turystylki a nawet poprostu mieszczuchy.. Tyle ze madrze wybierane nie za ciezkie... Mnie na wycieczki z rodzinka sie trafil nishkin touring master pro.. Wlasnie z wielobiegiem.. I co smieszniejsze hamulce (bardziej spowalniacze) rolkowe.. Serwis roweru to 1 min. Co kilka wyjazdow z przesmarowaniem lancucha... Reszty po prostu sie nie rusza jak by sie trafil z kardanem calkiem nic przez sezon nie trzeba dotykac..

Skomentuj

panowie, nic na sile
                                    kobieta na rowerze miejskim wyglada duzo lepiej niz na goralu/crosowym

na miejskim kobieta ladnie wyglada w dowolnym stroju. czy to spodnica, czy dzinsy czy stroj sportowy. a na cross pasuje tylko stroj sportowy

no i koniecznie do kompletu koszyk na rower
                                    polecam te wiklinowe

Skomentuj

A w koszyku:

To fakt że z nexusem mniej problemów, hamowanie dodatkowo kręcąc do tyłu i zmiana przełożeń w miejscu. Są też trekkingi z nexusem ale to tak 1500pln.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        panowie, nic na sile
                                        kobieta na rowerze miejskim wyglada duzo lepiej niz na goralu/crosowym

na miejskim kobieta ladnie wyglada w dowolnym stroju. czy to spodnica, czy dzinsy czy stroj sportowy. a na cross pasuje tylko stroj sportowy

no i koniecznie do kompletu koszyk na rower
                                        polecam te wiklinowe
                                        Mnie bardziej pasują w stroju sportowym :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LubMich Zobacz posta
                                          Reszty po prostu sie nie rusza jak by sie trafil z kardanem calkiem nic przez sezon nie trzeba dotykac..
                                          Tu mamy piaste Rohloff:

Skomentuj

Czaruję...