Nadszedł ten dzień bym i ja kupił jakiś fajny rower. Na oku mam UNIBIKE CROSSFIRE DISC GTS.
Mam pytanie, brać wersję 2016 za 2 tys. czy 2017 za 2,35 tys.? Celuję na wersję z tarczami.
Hej szukam zestawu rodzinnego na wiosnę. Dzieci dostaną jakieś używki ale żona chce nowy rower / najlepiej typową "kozę". Czy coś takiego jest w miarę ok https://www.domenasportowa.pl/produc...le-4-2017.html , czy polecicie coś lepszego w podobnej cenie ( raczej nic z hamulcami hydraulicznymi nie znajde jej w takiej sumie :glare:)
( raczej nic z hamulcami hydraulicznymi nie znajde jej w takiej sumie )
nawet nie szukaj! za taka kase to bedzie tylko wygladalo a nie dzialalo :/
polecam poszukac z biegami w piascie. da sie zmieniac przelozenia bez pedalowania co jest bardzo dobre dla kobiet, ktore zazwyczaj nie wiedza jak uzywac przerzutek
Dzieki. Poszukam jeszcze w okolicy uzywek. Moze dam rade przekonac ją do gorala/ wczoraj jechalismy autem przez las po piachu i smialem sie, ze nie dalaby rady ujechac za mną na kozie :)
Mi się nie udało.. Chodź, walczyłem i proponowałem fajny lekki krosowy rowerek, dobry również na leśne trasy. Niestety, skończyło się właśnie taką kozą 17 kg kozą z przerzutkami w piaście. Teraz marudzi, ale nie chciało się słuchać to tak kończy
E.. No goral do miasta i na szutrowe sciezki to tez pomylka.. Krosowy rowerek jak ten lazzaro to juz duzo lepszy pomysl.. Jak szutru jest mniej nalepsze to takie turystylki a nawet poprostu mieszczuchy.. Tyle ze madrze wybierane nie za ciezkie... Mnie na wycieczki z rodzinka sie trafil nishkin touring master pro.. Wlasnie z wielobiegiem.. I co smieszniejsze hamulce (bardziej spowalniacze) rolkowe.. Serwis roweru to 1 min. Co kilka wyjazdow z przesmarowaniem lancucha... Reszty po prostu sie nie rusza jak by sie trafil z kardanem calkiem nic przez sezon nie trzeba dotykac..
A w koszyku:
To fakt że z nexusem mniej problemów, hamowanie dodatkowo kręcąc do tyłu i zmiana przełożeń w miejscu. Są też trekkingi z nexusem ale to tak 1500pln.
Skomentuj