Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
    Kaseta jak kaseta to bez problemu można wymienić.
    Ważne by amor nie miał luzu bo główka pewnie pod taper nie podejdzie w przypadku jego wymiany.
    Może na początek info gdzie zainteresowany zamierza jeździć.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
    Ja chciałem regenerować mój amor ale cena jego naprawy była niewiele niższa od ceny nowego. Mój amor szybko zaczynał łapać luz, ale ja troszkę więcej jeżdżę, tak mi się wydaje.
    Od siebie mogę polecić do ubitych traktów i ścieżek leśnych CX- Super sprawa.

Skomentuj

Dziękuję za opinie, rower zamówiony. Będzie go eksploatował mój syn. Raczej tylko po płaskim, no może czasami gdzieś poza miastem ale na pewno bez jakichś hardcorowych jazd.

Skomentuj

Widzę że z Lublina jesteś, jeździsz może trasą nad zalew? słyszałem że sporo tam ludzi weekendami się przewija. Jak trasy? Coś tam rozbudowują w ogóle?

Skomentuj

Mój brat jeździ ścieżkami rowerowymi z Czechowa nad zalew i z powrotem. Wydaje mi się, że zalew jest opasany, coś tak grzebali od strony Dąbrowy i chyba już skończyli. Chwali sobie. Ludzi z tego co wiem sporo a o natężeniu świadczą wypadki. Sporu już rowerzystów wylądowało w szpitalu po kraksach rowerowych. Robi się ciasno, nie brak szaleńców. Trzeba uważać tak na drogach jak i na ścieżkach.

Skomentuj

Pany, pytanko. Żona sobie znalazła rowerek: https://www.rosebikes.pl/rose-2660369-2660369 w cenie 1400zł. Będzie ok?

A ja wracam do szukania. Póki co mam na radarze, jak Marios doradził GT Zaskar. Kolega mnie namawia fulla: https://www.olx.pl/oferta/giant-anth...7-IDv0VcL.html ale pewnie go nie wykorzystam.
            Co sądzicie.
            Do wydania 2 - max 3kzł. Najlepiej na FV
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Gdzie śmigasz że musi być full?
              Ten Giant widać że ma już kilka lat, geo itp
              Ja po Jurze i mi hardtail styka tylko z geo odpowiednim.

Skomentuj

No właśnie, nie będzie terenu do fulla - a przynajmniej póki co nie planuje nic takiego, ale znajomy mnie ciśnie by go brać

W każdym razie, hardtail w tych pieniądzach?
                Last edited by Hermes; 20.09.2018, 10:48.
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zastanawiam się nad Krohttps://allegro.pl/rower-kross-kross...540772868.html
                  Będzie?
                  marcinsywala.pl

Skomentuj

Dołóż tysiaka i masz kose :)
                    https://allegro.pl/trek-superfly-7-2...526448324.html
                    ile masz wzrostu?

Skomentuj

Kupiłem GT Avalanche Elite za 2600zł
                      marcinsywala.pl

Skomentuj

Rozumiem, ważne żebyś był zadowolony :)

Skomentuj

Zamieszczone przez thomas Zobacz posta
                          Dołóż tysiaka i masz kose :)
                          https://allegro.pl/trek-superfly-7-2...526448324.html
                          ile masz wzrostu?
                          Z wyglądu i opisu super okazja. Ciekawe gdzie jest myk. Składak..??

Skomentuj

Mam niższy model tego roweru, to jest fabryczna konfiguracja. Jeżeli ma się szczęście (lub znajomości) to można kupić w dobrej cenie modele starsze rocznikowo. Gdybym nie kupił ostatnio roweru to brał bym ten. Widać że prawie nie jeżdżony, przynajmniej po zdjęciach. Zobaczcie ile kosztuje sam amortyzator...

Skomentuj

Fajny ten Trek. Rozwojowa rama tylko ten PressFit hmm.
                              Ciekawe jak serwis Fox-a w domowym zaciszu.

Skomentuj

Z serwisowaniem nie ma problemu dopóki są dostępne zestawy naprawcze. To są już porządne amortyzatory, niewiele robiłem ze swoimi mimo że nie miałem foxa ale podobna półka, sid, recon i reba.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                  Kupiłem GT Avalanche Elite za 2600zł
                                  Pierwszy wyjazd do pracy za mną!

marcinsywala.pl

Skomentuj

Super malowanie. Mam słabość do GT.

Skomentuj

ladnie sie prezentuje

Skomentuj

Panowie – prośba o poradę. Poszukuję rozwiązania umożliwiającego komunikację między dwiema osobami jadącymi na rowerach. Telefony/smartfony odpadają. Wstępnie zorientowałem się, że najlepszym rozwiązaniem będzie „walkie talkie”. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone modele? Najprościej rzecz ujmując chciałbym, aby urządzenie dawało tę samą funkcjonalność rozmowy, co telefon, tj:
                                        - by było małe i mieściło się do kieszeni, jak typowy telefon, ewentualnie posiadało możliwość montażu na kierownicy/ramie roweru
                                        - posiadało słuchawki ze zintegrowanym mikrofonem, albo możliwość podłączenia takich słuchawek
                                        - dawało możliwość równoczesnego nadawania i odbierania głosu, jak w telefonie, a nie tylko nadawania, bądź tylko odbierania w danym momencie
                                        - nie wymagało do rozmowy stałego przytrzymywania jakiegoś przycisku, tj. aby była możliwość ciągłej rozmowy, aż do momentu rozłączenia przez którąś z osób, jak w telefonie
                                        - posiadało bądź zintegrowany akumulator z dedykowaną ładowarką, bądź zasilane było typowymi „paluszkami”
                                        Z góry dzięki za porady.

Skomentuj

W międzyczasie znalazłem coś takiego: http://hamradioshop.pl/radiotelefony....html?sef=hcfp . Ktoś z was miał/ma? Zasięg mniejszy, niż z klasycznej "walkie talkie" i chyba też baterie mniej pojemne, ale może ma wszystkie z wymienionych wcześniej opcji?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X