A zestaw słuchawkowy i zwykły WhatsApp?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rowery i akcesoria
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaA zestaw słuchawkowy i zwykły WhatsApp?Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaTelefony/smartfony odpadają.
Szukając dłużej dochodzę do wniosku, że ten interkom bluetooth to chyba najlepsze rozwiązanie. Tylko trochę drogie.
Skomentuj
-
Paweł kup dziewczynie latareczkę na ogniwa i ładowareczkę do tej latareczki. Będzie bardziej zadowolona :) Z dynama słabe światło.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMnie interesuje oświetlenie i licznik.
U mnie jako oświetlenie sprawdza się od lat convoy S2+ mam 3 ogniwa na zmianę, jedno zawsze wożę w zapasie. Robimy z kumplami często jazdy nocne po lesie, ~3-4h i nie zawiodła mnie ani razu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaJak nie jest to dynamo w piaście..
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaA jak w piaście... to teraz przy najbliższej okazji wymienił bym piastę ;-).
a o bateriach nie bedzie pamietala :p
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postato swiatelka.pl tam bym szukał jakiejś diody w ładnej obudowie.. i odpowiedni sterownik..
dzial nie ruszany od dawna
Zamieszczone przez thomas Zobacz postaPaweł kup dziewczynie latareczkę na ogniwa i ładowareczkę do tej latareczki. Będzie bardziej zadowolona
wiec stad na dynamo pelen automat :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaschimano 6v 2,4W
to nie dla mnie tylko dla kobiety. wkurza mnie to fabryczne oswietlenie...
a o bateriach nie bedzie pamietala :p
przeszukalem - nic na czasie nie maja :(
dzial nie ruszany od dawna
to jest typ kobiety, ktora zapomina zabrac kluczy z domu a telefon gubi raz w tygodniu :p
wiec stad na dynamo pelen automat :p
System bezobsługowy , dziewczyna nie zapomni naładować bo rower zrobi to za nią , widoczność w nocy będzie dosyć spora i sam rower będzie widać z daleka co przełoży się na bezpieczeństwo .
Za parę groszy idzie zrobić dosyć fajne oświetlenie rowerowe , nie raz robiłem przednie lampy wysokiej mocy za ułamek ceny rynkowych owiele słabszych modeli za kilka STÓWEK , warto odpalić lutownice i coś samemu zmajstrować
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajest ktos w temacie oswietlenia na dynamo?
chce dziewczynie kupic do roweru kompletMało masz bezobsługowych i wydajnych latarek ledowych. Baterię zmienisz raz na jakiś czas. Po co dociążać koło?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPaweł, jaja sobie robisz na 1 kwietnia ?
bo juz ma halogen fabrycznie? a chce kupic cos lepszego bo to slabo swieci
Skomentuj
-
Ja sobie kupiłem taką:
https://www.aliexpress.com/item/3-In...AbTest=ae803_4
Nie pamiętam tylko u którego sprzedawcy. Bardzo solidny produkt, świeci na tyle że da sie w nocy jeździć i ładowane z telefonicznej ładowarki. Naprawdę lepiej coś takiego.
Skomentuj
-
Wmontuj diody zamiast tego halogena.. tylko jakieś chłodzenie powinno się zmieścić schematy masz tu:
http://pilom.com/BicycleElectronics/DynamoCircuits.htm
https://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=14263
Albo szukaj gotowca z chin ;-) Jak byś coś trafił to daj znać.. moja żona też ma taką piastę ;->
Skomentuj
Skomentuj