Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tomek, nie wiem czy było takie zgłoszenie, ale pod głównym górnym bannerem jest pusta biała przestrzeń, a w niej tylko Napisy:
    Forum
    diyaudio.pl
    Witamy na diyaudio.pl

To jest bez sensu, nie da się tego wywalić?

Skomentuj

Ja nic takiego nie widze

Skomentuj

Bo to jest widoczne tylko na stronie głównej forum :)

Skomentuj

Tu poniżej każdy może podziwiać, o co koledze C. chodziło. Faktycznie miejsce stracone.

Skomentuj

Jeżeli nie będzie cytowania selektywnego, to sądzę że warto by było chociaż dodać przyciski najczęściej używane do szybkiej odpowiedzi, czyli żeby tam było, quote, note, code.

Dało by radę takie coś zrobić? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
              Jeżeli nie będzie cytowania selektywnego, to sądzę że warto by było chociaż dodać przyciski najczęściej używane do szybkiej odpowiedzi, czyli żeby tam było, quote, note, code.

Dało by radę takie coś zrobić? :)
              selektywne raczej bedzie, musze troche pgrzebac w kodzie - mam nadzieje ze sie uda, napisze

Skomentuj

Coś niedobrego dzieje się chyba z wysyłaniem prywatnych wiadomości.
                Dzisiaj po południu wysyłałem (użytkownik Dabyl), niby wszystko przebiegło ok, ale śladu po wysłanym nie ma w skrzynce i czuję, że on ani kawałka wiadomości nie dostał.
                Diabeł zeżarł?

Skomentuj

hm, ciezko mi cos napisac - dostalem/wyslalem kilkanascie i nie widzialem problemu... hmm2

Skomentuj

No nic, może ja coś sknociłem w pośpiechu i nie to kliknąłem, maszynki PMess forumowej używałem tylko kilka razy. Może D. przeczyta i się odezwie, że to u mnie jakieś przygody z prostym wysyłaniem majla.

Skomentuj

wiadomosci prywatne sa zapisywane w skrzynce, maile chyba nie

Skomentuj

Nie chwytam różnicy... Dostaję wiadomość, odpisuję w tym okienku na szybkie odpowiedzi, klikam zatwierdź.... i znika bez śladu. Przed chwilą ponownie, do tom3kk i w wysłanych ani śladu.

Skomentuj

dostalem od ciebie, sprawdz czy nie masz full w wyslanych albo moze twoje wyslane sie nie zapisuja, chyba gdzies byla taka opcja

---------- Post dodany o 19:42 ---------- Poprzedni post o 19:41 ----------

w ogolnych ustawieniach, ustaw zeby zachowywal kopie w wyslanych

Skomentuj

OK dziękuję, posprawdzam, może mam coś krzywo ustawione w preferencjach i stąd te przygody.

Skomentuj

Wiadomości wysłane sie nie zapisują jak na dole nie klikniesz "zapamiętaj wysłane" czy jakos tak.
                              Po wysłaniu nie ma po nich śladu.
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
                                Nie wiem, czy już było ale chciałem gorąco podziękować koledze .3lite za umożliwienie spotkań fanów diy z tego forum na daudio.pl.
                                Nie zdążyłem na d.audio, bo jego działanie zostało zawieszone.

Również wielkie dzięki dla Pawła za jego wkład w przywrócenie i reorganizację diyaudio, do spółki z kolegą tom3kk.
                                Dokładnie, dzięki!

Skomentuj

cytowanie selektywne zrobione - dziala podobnie, na pasku obok "dzięki" macie "Cytuj zaznaczony tekst"
                                  poprzedni produkt nie chcial dzialac

Skomentuj

No pięknie! Tylko może"Cytuj zaznaczony tekst" przenieść pod post, obok "Raportuj zły post"?
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

zrobilo sie troche bardziej "zielono"
                                      mam nadzieje ze docenicie awans 2 forumowiczow

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                        No pięknie! Tylko może"Cytuj zaznaczony tekst" przenieść pod post, obok "Raportuj zły post"?
                                        W tym miejscu ustawil produkt i nie bardzo chce juz z tym grzebac, wiesz

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
                                          Dzisiaj po południu wysyłałem (użytkownik Dabyl), niby wszystko przebiegło ok, ale śladu po wysłanym nie ma w skrzynce i czuję, że on ani kawałka wiadomości nie dostał.
                                          Nie tyle nie dostał, co późno zagląda na forum Zakładam, że już wszystko OK.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          mam nadzieje ze docenicie awans 2 forumowiczow
                                          Którzy, którzy? :)

---------- Post dodany o 00:22 ---------- Poprzedni post o 00:22 ----------

Aaaaa, już widzę - dwóch nowych zielonych - gratuluję :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X