Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spróbuj zobaczyć gdzie leży problem i zmienić kod forum - może nie tylko możliwość uploadu ta opcja zmienia?

Z vBulletinem nie miałem wiele do czynienia ale czytelność kodu phpBB jest w miarę i miło się przerabia.

Hmm, teraz mi się przypomniało gdy kończyłem post o tym iż pisałeś, że nie chcesz przerabiać kodu ze względu na możliwe uaktualnienia skryptu :(

Skomentuj

Jest jakis jeden adres dla nowych postów dla danego uzytkownika? Chciałbym w zakładkach wpisać adres nowych postów nieprzeczytanych a nie do samego forum i później jeszcze raz klikać w nowe posty.

Skomentuj

http://diyaudio.pl/search.php?do=get...e=vBForum_Post
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

a teraz kliknij jeszcze raz na nieprzeczytane i zobacz, że zwiększa Ci się ostatnia liczba w adresie... Stąd też zapytałem o ogólny link a nie o dany stan nieprzeczytanych który jest numerowany...

---------- Post dodany o 13:51 ---------- Poprzedni post o 13:48 ----------

Po edycji Twojego posta i skopiowaniu linka wydaje się, że działa. Zbadam temat.

Skomentuj

Mozna bylo by odzielic i dac osobny dzial- co kupic? Duzo jest tematow typu: jakie sluchawki nauszne, telewizory fakty i mity, wybor gramofonu itp. Co wy na to?

Skomentuj

Zakupy techniczne są w toolboxie. Natomiast jeżeli ktoś chce kupić i później budować konstrukcję audio to jest od tego dział akustyki. Do reszty jest offtopic. Nie mieszajmy tych działów i nie scalajmy ich. Trzeba się najpierw zastanowić jaki problem dokładnie się porusza i odpowiednio go opisać w danym do tego dziale.

Skomentuj

nie róbcie elektrody też. Powstanie pińćset działów a to jest DIYaudio a nie jaką suszarkę kupić.

Skomentuj

Macie Panowie problem ze wrzucaniem zdjęć na diyaudio po przez tapatalk? Nie chce mi od jakiegoś miesiąca wrzucić tu na serwer...

Skomentuj

Przez jeden dzień mogł być problem z obrazki.diyaudio.pl - otoz linki ktore skrypt generowal moglby byc bledne, juz to poprawilem tak wiec winno dzialac OK.
                    Jakby ktos jeszcze mial problem to wystarczy strone refreshnac zeby przegladarka zaczytala nowy skrypt javascript (moze byc w cache stary)

Skomentuj

still the same problem...

Skomentuj

jesli mowisz o moim, to twoja przegladarka ma w cache stary skrypt, wyczysc go albo wymus rewalidacje w przegldarce,
                        bo napewno dziala poprawnie

Skomentuj

zycie diyaudio od nieco innej strony, hehe:
                          http://www.youtube.com/watch?v=Wimw4TjM-Ug

Zorientowani wiedza co to - dla tych drugich, wizualizacja logu serwera HTTP (a.k.a. WWW) na ktorym stoi forum w postaci PONGa.
                          Kazde wasze przejscie pomiedzy stronami tam laduje (info w logu serwera, co i kiedy wasza przegladarka wczytala), IP po lewej - zamaskowane koncowki.

Stary projekt, ale smieszne ;-)

Skomentuj

ciekawe
                            a kiedy GAME OVER?

Skomentuj

A nie ma game overa, chyba ze sie przerwie hehe

Skomentuj

Witam,

czy u Was na komputerach stacjonarnych i laptopach widać miniatury plików graficznych? I nie tylko te, które sam wrzuciłem, inne też. Dziwna sprawa. U mnie na żadnym z domowych komputerów są niewidoczne a na smartfonie jak najbardziej. Co może być tego przyczyną?

Pozdrawiam,
                                Jacek Zieliński

Skomentuj

Jacek, komputer mało ważny, najważniejsza przeglądarka - spróbuj zobaczyć, czy na innej widzisz miniatury, czy nie.

Skomentuj

Witam,

żaden Explorer w domu nie pokazuje. W androidowej przeglądarce w HTC Desire-Z wszystko jest Ok. Zobaczę, bo chyba mój łepek zaintalował sobie Googlowego Chroma...

Pozdrawiam,
                                    Jacek Zieliński

Ha, teraz zauważyłem, że losowe galerie Userów też zniknęły a niedawno było jeszcze je widać. Czy problem aby napewno jest po mojej stronie ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                                      Ha, teraz zauważyłem, że losowe galerie Userów też zniknęły a niedawno było jeszcze je widać. Czy problem aby napewno jest po mojej stronie ?
                                      100% tak, u mnie miniaturki są widoczne. Dziwna sprawa, może to jakiś problem z dns, ale nie wiem jak działają tutaj obrazki.

Skomentuj

Nie wiem czy już było, ale cytowanie selektywne (multi-cytat) źle działa. Zamiast cytować zaznaczony fragment cytuje cały fragment, efekt taki jak przy kliknięciu na "odpowiedz z cytatem". Mała rzecz, ale bardzo przydatna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
                                          i jak pr
                                          Mi działa dobrze.
                                          Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
                                          ała rzecz, ale bardzo p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X