Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
    Trochę się przypomnę - szukam informacji, sensownego projektu, co bym sobie mógł zbudować DACa na tda1541 :) mój poprzedni post juz został zakopany
    Witamy w SPAM poście

Skomentuj

Czy was też wkurza jak zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"? Ja tak mam często przeglądając forum na komórce, wtedy te dwa przyciski są obok siebie.

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
        Jako ze lubie szerokopasmowce w wydaniu micro to zakupiłem Córce na biurko do tableta

YAMAHA NX-50

http://geizhals.at/p/848959.jpg

niech ma
        Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Zwłaszcza ze zapłaciłem 200zł z KW za NOWY zestaw

Skomentuj

Jakie teraz robią dizajny :)
          Byłem w Saturnie, patrzę, a tam kombo stereo które było wykończone dookoła bulprenem z strukturą kostki czekolady, dół i góra drewniane lub plastik w kolorze drewna.
          Nie pamiętam jakiej firmy...
          Last edited by marian; 22.10.2014, 15:11.

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
            Czy was też wkurza jak zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"? Ja tak mam często przeglądając forum na komórce, wtedy te dwa przyciski są obok siebie.
            Mam to samo :(
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Strasznie irytujace jak wcis iesz wszystkie przeczytane.

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
                zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"
                Jak przeglądam na kompie to nigdy nie używam Co nowego, tylko przycisk z nieprzeczytaną liczbą postów. Jeśli jest też na telefonie, to może spróbuj się przestawić

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                  Strasznie irytujace jak wcis iesz wszystkie przeczytane.
                  Możesz cofnąć do poprzdniej strony i dalej widzisz nieprzeczytane.

Skomentuj

Chodzi o uklad jedno pod drugim.

Skomentuj

Czy mogę odkręcić tarcze z wysokiego usher 9950 bez uszczerbku na nim aby zamontować go w tulei coś ala nautilus b&w ?

Skomentuj

Sam zdecyduj:

Po odkręceniu frontu nic już cewki nie trzyma.

Skomentuj

Zdjął bym tylko tarcze zastępując nią innym elementem który by trzymał wszystko w kupie, muszę to przemyśleć, jednak skopiować b&w to nie taka prosta sprawa:'(

Skomentuj

Zamieszczone przez eustachy Zobacz posta
                            Zdjął bym tylko tarcze zastępując nią innym elementem który by trzymał wszystko w kupie, muszę to przemyśleć, jednak skopiować b&w to nie taka prosta sprawa:'(
                            One maja inna konstrukcje, jedynie wizualnie mozesz je podrobic stosujac neodymowe wysokotonowce.

Skomentuj

Skomentuj

...Muszę pokombinować...
                                Trudne nie są do wykonania tylko ten gwizdek:banghead:
                                Last edited by eustachy; 24.10.2014, 18:55.

Skomentuj

swans (hi-vi) TN28
                                  bardzo dobry glosnik o takim wygladzie

Skomentuj

Zamieszczone przez eustachy Zobacz posta
                                    Trudne nie są do wykonania
                                    Na CNC pewnie nie

Skomentuj

... O wilsonach ,też każdy marzył aż tu znalazł sie ktoś kto tego dokonał ( obyło się bez CNC :rolleyes:) ,trochę wiary towarzysze...

Skomentuj

http://diyaudioprojects.blogspot.com...-speakers.html

...głośniki i zwrotka jak na tacy została by tylko buda do zrobienia ...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Na CNC pewnie nie
                                          wystarczy odwiedzić sklep typu Ikea, albo poszukać jakąś nogę od stolika :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X