Czy was też wkurza jak zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"? Ja tak mam często przeglądając forum na komórce, wtedy te dwa przyciski są obok siebie.
Jakie teraz robią dizajny :)
Byłem w Saturnie, patrzę, a tam kombo stereo które było wykończone dookoła bulprenem z strukturą kostki czekolady, dół i góra drewniane lub plastik w kolorze drewna.
Nie pamiętam jakiej firmy...
Czy was też wkurza jak zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"? Ja tak mam często przeglądając forum na komórce, wtedy te dwa przyciski są obok siebie.
zamiast przycisku "Co nowego" klikniecie "Oznacz wszystko jako przeczytane"
Jak przeglądam na kompie to nigdy nie używam Co nowego, tylko przycisk z nieprzeczytaną liczbą postów. Jeśli jest też na telefonie, to może spróbuj się przestawić
Zdjął bym tylko tarcze zastępując nią innym elementem który by trzymał wszystko w kupie, muszę to przemyśleć, jednak skopiować b&w to nie taka prosta sprawa:'(
Zdjął bym tylko tarcze zastępując nią innym elementem który by trzymał wszystko w kupie, muszę to przemyśleć, jednak skopiować b&w to nie taka prosta sprawa:'(
One maja inna konstrukcje, jedynie wizualnie mozesz je podrobic stosujac neodymowe wysokotonowce.
Skomentuj