Mam pytanie dotyczące fazy kolumny. Mianowicie robiłem przed chwilą konfigurację amplitunera z nową końcówką i KD pokazał że powinienem zamienić kable w terminalach jednej kolumny. Jestem pewien że zrobilem wszystko ok w kolumnach i końcówce. Czy miał ktoś do czynienia z czymś takim. Czy amplituner KD jest w stanie prawidłowo określić czy kolumna jedna w stosunku do innych nie jest w fazie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaByłem u lekarza i na badaniach
Ogólnie jest zle
Jeśli nie, to spoko, nie jest aż tak źle...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapo maxie zniszczona wątrobę
Kinazę kreatynową miałeś robioną?
Jaki wynik?
Skomentuj
-
lklukasz zanosi się na to, że przed tobą ciężki sprawdzian z życia.
Ja nie mam w ogóle nerek, ten miesiąc spędzam w szpitalu na badaniach do przeszczepu, ale przede mną jeszcze co najmniej rok dializ, użerania się z patologią szpitala itp... W takich chwilach najważniejsi są bliscy, rodzina, kobieta, wsparcie, zobaczysz ilu się odwróci od Ciebie jak będzie źle, przesieje wszystkich których znasz i na sicie zostanie tylko parę okruchów złota.
No i pasja też dużo dobrego daje, jak sie leży w szpitalu parę tygodni czy miesięcy to jest strasznie nudno nawet jak się jakimś cudem trafi na fajnych ludzi, jest dużo czasu na rozkminianie pomysłów itp.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA ja od jakiegos czasu prawie wogole nie pije
Starość nie radość
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZ wyników to mam cukrzyce
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle trzeba sie troche poswiecic. Zmienic diete, rzucic uzywki i szanowac organizm.
Skomentuj
Skomentuj