Nie zmienia to faktu że prowadziłeś agitację w ciszy wyborczej.
Kodeks wyborczy:
Art. 105. § 1. Agitacją wyborczą jest publiczne nakłanianie lub zachęcanie, do głosowania w określony sposób lub do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego.
agitacja to: „zjednywanie zwolenników dla jakiejś sprawy”. Nie łamie kodeksu wyborczego ten, kto wyraża swoją opinię na temat dowolnego kandydata, wskazuje na kogo chce głosować i tym bardziej nie grzeszy, gdy swobodnie wypowiada się na tematy politycznie. Kiedy następuje złamanie ciszy wyborczej? No to jeszcze raz przypomnijmy, że wtedy i tylko wtedy, jeśli: publicznie nakłaniamy lub zachęcamy, do głosowania w określony sposób lub do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego.
Panowie, który fornir modyfikowany WENGE wpada w odcień fioletu?
Ktoś niedawno pokazywał kolumny na takim fornirze.
Ze zdjęć wychodzi że WE-2010PI, ale nie jestem pewien...
Dla Ciebie oczernianie jednego z kandydatów,co ma na celu zniechęcenie do głosowania na niego,a w konsekwencji bezpośrednio wpływa na wynik wyborów,nie jest łamaniem ciszy wyborczej.
To ciekawe,ale mam inne zdanie na ten temat.
W Twoim wirtualnym świecie pewnie tak jest,ale już w realu w sądzie może się okazać że będzie Cię to kosztowało kilka tysi z kieszonki.
Możesz być pewny że znajdzie się paragraf na to co robisz.
A zresztą co mnie to obchodzi,Twoja kasa.
Kolegą to pewnie nigdy byś moim nie został,z racji poglądów i tego czym się zajmujesz.
Jesteś jednym z tych ludzi którzy wyznają jedną zasadę,zasady są po to by je łamać.
Udowodniłeś to ostatnio,choćby łamaniem regulaminu forum,a ten Twój awatar to pewnie z szacunku
do ludzi tu piszących i korzystających z forum.
Jeżeli to co robisz jest bezinteresowne,w co osobiście nie wierzę,to musisz być bardzo nieszczęśliwym lub skrzywdzonym człowiekiem.
Tyle z mojej strony,bo szkoda mojego czasu.
Pozdrawiam, życzę więcej słońca i radości w życiu.
Zadziwiające jest że w studiu nagraniowym nie wiedzieli co może wnieść ten kawałek drutu do dźwięku , a nagrali co mieli nagrać , dopiero audiofil odkrył przez drogi drut głębsze tło , ,,Czerń tła jest w nim głęboka jak studnia. ,,:o
audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Skomentuj