Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    12 lat Panowie
    Dzisiaj?
    http://diyaudio.pl/showthread.php/1-Nowa-strona To najstarszy post jaki znalazłem. Masz starsze?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
      Dzisiaj?
      Z tego co się orientuję, to właśnie dziś.

Skomentuj

Panowie szukam kogoś kto pomógł by w opracowaniu wsadu do cnc kolumn ala SF.

Skomentuj

Fusion 360 cad i cam wbudowany. Darmowy przez 30dni chyba że jesteś studentem to 3 lata chyba. Produkt autodeska.
          Po za tym to nie będzie takie hop siup. Musisz znać możliwości maszyny jakimi frezami będziesz obrabiać, oprogramowanie maszyny. Bez tego ani rusz.. sam g cod to tylko część sukcesu.

Wysłane z mojego Mi-4c
          Last edited by _NATAN_5064; 26.06.2016, 17:49.

Skomentuj

Chodzi bardziej o sam projekt/ rysunek w auto-cad, bo oni sami mogą z tego szybko przerobić lub nawet załadować bezpośrednio do maszyny.

Skomentuj

To chyba te zewnętrze krzywizny tylko ci interesuje ? Bo środek to pięknie z pod cnc nie musi być w zasadzie, wg mnie...

Wysłane z mojego Mi-4c

Skomentuj

Tak.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                  Panowie szukam kogoś kto pomógł by w opracowaniu wsadu do cnc kolumn ala SF.
                  jaka maszyna? jakie narzedzia?jakie wymiary stolu? jakie mocowania?

to nie jest takie proste :(

program musi pisac osoba ktora dobrze zna maszyne

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    jaka maszyna? jakie narzedzia?jakie wymiary stolu? jakie mocowania?

to nie jest takie proste :(

program musi pisac osoba ktora dobrze zna maszyne
                    Źle się wyraziłem chodzi bardziej o rysunek w CAD-zie. Takie coś operator przerabia do maszyny lub nawet to sama maszyna.

Skomentuj

Jestem po drugiej stronie Gdyni na mierzei helskiej a bas tłucze z Openera jak zwariowany :-) w linii prostej będzie jakieś 20 km

Skomentuj

Gra wiz khalifa to co sie dziwić :P
                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Ja wybieram się jutro, bo niestety nie miałem urlopu na wcześniejsze dni :)

Skomentuj

Po zdjęciach widzę że to JBL Vertec, więc ma prawo zamiatać :)

Skomentuj

Zamiata nawet teraz, w kuźnicy siedzę na tarasie a impreza na całego

Skomentuj

pharrell dał fajny koncert. Bardzo zaskoczony też byłem pozytywnie soom t.

Skomentuj

Jaki w miare sensowny powerbank polecicie o pojemnosci 5000-10000mAh ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                    Od długiego czasu mam jeden z pierwszych noki i sprawuje się dobrze

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                      Fajnym rozwiązaniem jest powerbank USB na 4 X akumulatorki AA (Verbatim, Maxel itd)- ładujesz na przykład 4xAA Sanyo Eneloop (2000-2500mAh) i masz bardzo wydajne, uniwersalne ładowanie na długo. Poza tym można używać od biedy zwykłych baterii AA.
                                      Wada to duży ciężar całości i spore wymiary.

Skomentuj

http://soundrebels.com/artykuly/rece...rictum-demiurg

Ktoś chętny?! :)
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

mam power bank z cyfrowego polsatu
                                          nie wiem czy da sie go kupic, ale odkad go dostalem to jeszcze nie udalo mi sie go rozladowac

Skomentuj

Czaruję...
                                          X