Co sądzicie o dwużyłowym przewodzie dedykowanym do AES/EBU lub DMX do analogowego sygnału audio? Ekranowanie wygląda z reguły solidniej niż w mikrofonowym, bo dochodzi jeszcze folia i musi spełniać jakieś konkretne parametry takie jak impedancja falowa, cenowo też to fajnie wychodzi.
Ostatnio zrobiłem 2 takie kabelki i wydaje mi się, że są w miarę ok, tym bardziej że szukałem czegoś co ma 5mm średnicy lub mniej.
Jeżeli lubisz chińszczyznę to polecam Little chinese na korzennej. Zupy można brać na spółkę - i tak spora porcja, całej bym chyba nie zjadł. Mój ulubiony lokal.
- - - - - aktualizacja - - - - -
I jeszcze pierogarnia mandu, jadłem w Oliwie ale w Gdańsku głównym też są. Mają różnego rodzaju pierogi, bardzo dobre. Dodatkowo polecam na deser wziąć z kaszą jaglaną i mlekiem kokosowym (coś w tym stylu).
Robią, oddawałem głośnik tyle że suba to zrobił mi kompletne zawieszenia i nową cewkę na starym drucie z nowym karkasem. Ogólnie z starego głośnika został tylko magnes kosz i drut z cewki.
Zadzwoń zapytaj czy robią i jakie terminy i czas realizacji.
501848360 Marcin
Nie opłaca, ale nie miał na stanie takiego samego przekroju więc użył dobrej cewki. Karkas był uszkodzony tylko. Ogólnie rzeźba ale stary RF grał dla mnie rewelacja później. Nawet zawieszenie piankowe jak w oryginale było. Jedynie do czego mogę się czepić to że zawieszenie górne było lekko krzywo wklejone, nie przeszkadzało to w grze ale wizualnie było widać.
Skomentuj