Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dawid Lewandowski
    "sprzedaje" czesci do VAG/seat i nic nie wysyla lub wysyla mniej

Skomentuj

Jednak nie ten:/
      Miałem problem z kimś od części elektronicznych

Skomentuj

Paweł to ten? Dziwne, że pod prawdziwym nazwiskiem działa.
        http://poszukiwani.policja.pl/pos/fo...SKI-DAWID.html
        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie, no zaje..ste to wyszukiwanie policji. opis: waga ponad 90 kg, sylwetka otyła, a na zdjęciu chudy szczurek...

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
            chyba nie
            w sumie zdjecia nie widzialem
            ale namiary jakies tam mam

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
              Podobny do jednego z byłych użytkowników tego forum.

Skomentuj

Panowie, czy któryś z Was odklejał kiedykolwiek fronty klejone na wikol ? zmieniła się koncepcja. szpachelka i młotek ?

Skomentuj

Odkleić to nie odkleisz, może oderwiesz, ale krawędź będzie mocno poszarpana. Najłatwiej to odciąć na pile.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Co sądzicie o dwużyłowym przewodzie dedykowanym do AES/EBU lub DMX do analogowego sygnału audio? Ekranowanie wygląda z reguły solidniej niż w mikrofonowym, bo dochodzi jeszcze folia i musi spełniać jakieś konkretne parametry takie jak impedancja falowa, cenowo też to fajnie wychodzi.
                    Ostatnio zrobiłem 2 takie kabelki i wydaje mi się, że są w miarę ok, tym bardziej że szukałem czegoś co ma 5mm średnicy lub mniej.

Skomentuj

młodzi powinni zobaczyć jak to było , tak w związku z ostatnimi wydarzeniami.
                      https://vod.tvp.pl/video/minela-dwud...92018,38547811

Skomentuj

Restauracja koss.
                        Zawsze jak jestem w Gdańsku to tam zaglądam

Skomentuj

Jeżeli lubisz chińszczyznę to polecam Little chinese na korzennej. Zupy można brać na spółkę - i tak spora porcja, całej bym chyba nie zjadł. Mój ulubiony lokal.

- - - - - aktualizacja - - - - -

I jeszcze pierogarnia mandu, jadłem w Oliwie ale w Gdańsku głównym też są. Mają różnego rodzaju pierogi, bardzo dobre. Dodatkowo polecam na deser wziąć z kaszą jaglaną i mlekiem kokosowym (coś w tym stylu).

Skomentuj

Cześć!

Szukam kogoś ogarniętego kto jest w stanie porzadnie naprawić spalony głośnik wysokotonowy.

Pozdrawiam
                            Damian .

Skomentuj

Zamieszczone przez damianko Zobacz posta
                              Szukam kogoś ogarniętego kto jest w stanie porzadnie naprawić spalony głośnik wysokotonowy.
                              A w czym masz problem?

Skomentuj

Audio off z Szczecina polecam, ale terminy mogą być napięte.

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS Zobacz posta
                                  Audio off z Szczecina polecam, ale terminy mogą być napięte.
                                  Ale biorą sprzęt i mówią że będzie zrobione za w miesiące i tak robią, czy działają na zasadzie przekładania terminu co miesiąc o 2 tygodnie?

Skomentuj

Robią, oddawałem głośnik tyle że suba to zrobił mi kompletne zawieszenia i nową cewkę na starym drucie z nowym karkasem. Ogólnie z starego głośnika został tylko magnes kosz i drut z cewki.

Zadzwoń zapytaj czy robią i jakie terminy i czas realizacji.
                                    501848360 Marcin
                                    Last edited by Dawid-SS; 09.09.2018, 14:00.

Skomentuj

jaki glosnik i co sie z nim stalo?

Skomentuj

Jak stary drut?
                                        To się opłaca taka zabawa?

Skomentuj

Nie opłaca, ale nie miał na stanie takiego samego przekroju więc użył dobrej cewki. Karkas był uszkodzony tylko. Ogólnie rzeźba ale stary RF grał dla mnie rewelacja później. Nawet zawieszenie piankowe jak w oryginale było. Jedynie do czego mogę się czepić to że zawieszenie górne było lekko krzywo wklejone, nie przeszkadzało to w grze ale wizualnie było widać.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X