Lg 4x hd
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ktory telefon?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaLg 4x hdHTC, Nokia, Samsung - coś z tych, poza tym nawet jeśli by ten lg byl to pewnie z 600zl bym musiał dopłacić a tyle bulić nie chce za tel, 200-300zł jeszcze jest do zaakceptowania.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaNie chce abonamentu bo smsy i polaczenia roamingowe leca poza abonamentem a w mixie kasa poleci z konta. poza tym minuta do wszystkich 29gr, smsy immsy do wszystkich free(mi to bardziej pasuje bo wiecej pisze niz gadam), no i jestem uwiazany na 24 doladowania a nie miesiace
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yaroo Zobacz postaJa zamiast tej nokii wziął bym Samsung Galaxy S III mini 639 zł.
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaZa dodatkowe 9zł masz też darmowe SMSy do wszystkich sieci... Czyli jest to 29+9=38zł i masz darmowe połączenia i smsy do wszystkich. Roaming wyjdzie osobno... a doładowania - mogą i być zabezpieczeniem żeby nie przegadać wiecej kasy, a z drugiej utrapieniem, jesteś za granicą - skończyła Ci się kasa i musisz kombinować skąd wziąć doładowanie - do Orange, T-mobile znajdziesz w sklepie, a do play nie bardzo... i trzeba kombinować Wifi i dołądowac z konta np. albo prosic kogos o przeslanie kodu.Co do doładowań to nie problem bo albo z domu może mi ktoś podesłać, albo dziewczyna a zazwyczaj mam ze sobą kod doł w zapasie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaTo może wspomniany LG L9, nie ma co się go bać, to chyba najtańszu użyteczny telefon z andkiem i ekranem 4,3 cala.Poza tym nawet jak byście mnie jakimś magicznym cudem przekonali na ten L9 to i tak odpada bo przy mixie 50zł musiał bym dopłacić do niego 529zł(a jak mam wydać tyle na tel to wolał bym dołożyć 200zł i kupić używanego galaxy SII). Chyba zostanę przy tej lumii 520 bo nic lepszego nie ma w tej cenie i ofercie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaL9 to i tak odpada bo przy mixie 50zł musiał bym dopłacić do niego 529zł
Skomentuj
-
Wiecie co:P Przeanalizowałem mixa i abo w playu, abo w orange(mam neo wiec jakies rabaty sa) i ogolnie oferty sa do d..y:) placi sie krocie, otrzymuje sie g..o i do tego drogie telefony. Wniosek jest taki: przenosze swoj nr, dziewczyny i nr rodzicow(wszyscy mamy na karte) do play na karte i po takim zabiegu mam: kazdy z osobna bonus 60zl za przeniesienie nr, minuty, smsy do bolu w play, 9gr sms do innych sieci/29gr min, konto wazne caly rok po kazdym doladowaniu. Chyba lepsza oferte ma tylko sam Pan Bog do sw Pietra:P
Skomentuj
-
I telefon po cenie rynkowej allegro... Tym samym tak samo z d**y.
Biorąc drogi telefon i abonament za ok 60-70zł (a tyle zawsze wydawałem na rozmowy) mam dużo więcej plusów niż te Twoje karty w play.. :) Przeliczałem wielokrotnie i wniosek jeden. Przy takim abonamencie - telefon kosztuje tyle samo co nówka od kogoś na allegro, ale jest tak jakby rozłożony na raty i za pozostałą kwotę (miesięczny abonament minus telefon/na liczbę mc umowy) mam sporo więcej minut smsów i pakietu internetowego niż na karcie. Warunek taki, że wiążemy się na 24mc...
Przy małych kwotach to i może telefony nie są tanie i nie wszyscy chcą abonament, ale przy większym abonamencie wygląda to dużo lepiej... Proste...
Skomentuj
-
Mi abonament rzędu 60-70zł jest niepotrzebny. 30zł na msc jeśli jestem w pl mi styka z czego 80% wydawałem na dziewczynę więc mając rozmowy i smsy za friko koszta diametralnie opadają:P Co do tel to w abo czy mixsie do 50zl za sensowny tel trzeba doplacić sporo a np sprzedając go od razu na allegro zysk nie jest adekwatny do tego ile buli się za abo. jedynie opłacalna oferta z tel może byc tak jak mówisz w abo rzędu 60-70zł i więcej co mnie nie interesuje. tak samo net w tel raczej mi niepotrzebny, mało używam:P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postatak samo net w tel raczej mi niepotrzebny, mało używam:P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNie używałeś, więc nie wiesz że jest Ci potrzebny Bez prądu i gazu też kiedyś się żyło.. Dzisiaj się jednak to wszystko przydaje, tylko kwestia jak bardzo chcemy ułatwić sobie życie..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaWarunek taki, że wiążemy się na 24mc...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaNo w sumie zależy co kto wymaga, ja np. miesięcznie na telefon-rozmowy, sms, internet-wydaje do 30 złotych więc mi żaden abonament nie podejdzieDo tej pory wydawałem podobnie z czego z12-18zl na pakiety smsy do orange, jakoś tak mam że wole pisać niż gadać:P A w playu będe mial to za darmo wiec juz jaka oszczednosc:P
Skomentuj
-
Ktos wie cos o temacie ktory poruszylem?
---------- Post dodany o 22:28 ---------- Poprzedni post o 15:04 ----------
Panowie jednak pojde inna droga wymusza to zawod w ktorym pracujeIpod touch 4g i jakis tani tel w gumowej obudowie. Co by nie zasmiecac odrazu zapytam odp chetnie przeczytam w PW sa jakies sluchawki do 50zł warte kupna do tego odtwarzacza?
---------- Post dodany o 22:40 ---------- Poprzedni post o 22:28 ----------
Bylbym zapomnial dokanalowe tylko wchodza w gre.
Skomentuj
Skomentuj