nie no,ok niema sprawy :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii
Collapse
X
-
Re: Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii
Zamieszczone przez gipsy2Witam Was serdecznie.Jak ktoś czasem śledzi forum na lukarze to wie że tam ludzie sie zmówili i sobie razem zamówili głośniki Scan Speaka do Proaców.Chętnie przeprowadziłbym (najlepiej z czyjąś pomocą) podobną akcję.Zamówienie byłoby oczywiście z Audiocomponents (holandia).Co do terminu zamówienia możemy się umówić,może to być np. luty (tak aby wszystko sie fajnie zorganizowało,ludzie kasy troche nabrali). Bardzo prosze o poważne wyrażanie chęci.Co Wy na to? Jak to widzicie? Oczywiście to same plusy (cena),tymbardziej bedzie lepiej jak nas wiecej coś razem zamówi bo przesyłka wyjdzie taniej,moze jakis rabacik sie dostanie.W tym topicu bedziemyh dyskutować na ten temat,i mam nadzieje że skończy się to zamówieniem (mam nadizeje że nie ostatnim). Czekam na poważne propozycje zamówień i pomocy! ps.mam znajomego co zamawiał z kolegą z Audiocomponents,więc mamy jakis punkt podparciaaha...dodam że w audiocomponents można tez kupować rzeczy z intertechnika(ponoć,wiem że elementy RCL idzie dostać),więc można potaniemu super kondesatory dostać itp...
[ Dodano: 2004-12-19, 22:36 ]
dodam że nie ma tu mowy o żartach,i musimy sie obdarzyć zaufaniem.
Skomentuj
-
Przemek
-
nie no,poprostu jestem wkurzony...(na allegro jestem jako Cypisek13)...myśle że tym samym koniec zamówienia z Holandi(po prostu mnie juz skręca jak czytam bzdury),Ci co są i wpłacili pieniądze niech się nie marwtią, zamawiamy wg terminu (sam początek lutego),nie przyjmuję już nowych "chętnych".Dzięki i pozdrawiam.
Skomentuj
-
Przemek
ja również nie wiem czy zdążę z gotówką na koniec miesiąca - a planuję konkretny zakup. Jeśli z funduszami będzie OK, odezwę się...może druga paczka jakaś?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemeksniper, mógłbyś bliżej wyjaśnić powyższe?
Skomentuj
-
ufok przeciez odpisałem! daj znac czy cos jest...
sniper,tak tak oczywiscie to moja wina,tak jakże inaczej!szkoda że zadajesz bezpodstawne opinie(patrząc tylko na stonę tego faceta),poza tym to tak to pokręciłeś że aż strach...Boże...kolumny były wsyłane w stanie idealnym,kolega przy odbiorze nie sprawdził przy kurierze co jest z paczką i dupa (świadczy to o braku inteligencji),o rzadnym obłogu nic nie było wspominane w aukcji,byly to kolumny za 350zl (byly tam stx i alfred) w "d'apolito",kolega spodziewał sie vif..sprzedałem tyle kolumn i jakoś nikt nie mial pretensji,a znalazł sie taki co nie pomyślał i zonk...Ale oczywiście to i tak moja wina,bo to ser sniper pisze....ja powtarzam ,komus cos sie nie podoba ,nie ufa,to niech nie wpłaca mi nic na konto,a jak ktos bedzie mial jakies wątpliwosci i wplaci to kase zwracam.Szkoda,człowiek sie stara a tu tak cie traktują...Przemek,Ufok,Soundwave,myśle że lepiej bedzie jak zabierzecie sie Pawłem,bo pewnie myślicie że Was oszukam. A Ci co wpłacili tj.Viper (Peerlesy hds pomierzyłem ,pomiary dostaniesz) i Piotr01 to Was niezawiode,spróbuje jeszcze jakis rabat dostac,moze sie cos uda...
Skomentuj
-
Przemek
gipsy2, jeśli ktoś rzuca oskarżenia na Ciebie - podstawne czy bez - trzeba to wyjaśnić, szczególnie w kontekście że to Ty jesteś "skarbnikiem" projektu Holandia - dlatego poprosiłem snipera żeby to wyjaśnił. To wszystko, osobiście nie mam podstaw do uważania Cię za człowieka nieuczciwego.
Skomentuj
-
Witam,
Niezależnie od tego, że powiedzmy jestem zaangażowany, proponuję zachować "zimny" spokój. Emocje bardzo szkodzą w biznesie. Myślę, że każdy powinien zająć się swoimi sprawami i wykonać to do czego sam się jakby zobowiązał.
W pewnych sytuacjach zawsze można, powinno się sprawdzać produkt, drugą stronę etc. Z innej strony, mówi się "kto nie ryzykuje ten nie ma". Cóż, bardzo spokojnie więc, pierwsza dekada lutego będzie może kluczowa lub będzie grupą zwykłych dni.
Spokojnie, pozdrawiam, Piotr01
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gipsy2ufok przeciez odpisałem! daj znac czy cos jest...
sniper,tak tak oczywiscie to moja wina,tak jakże inaczej!szkoda że zadajesz bezpodstawne opinie(patrząc tylko na stonę tego faceta),poza tym to tak to pokręciłeś że aż strach...Boże...kolumny były wsyłane w stanie idealnym,kolega przy odbiorze nie sprawdził przy kurierze co jest z paczką i dupa (świadczy to o braku inteligencji),o rzadnym obłogu nic nie było wspominane w aukcji,byly to kolumny za 350zl (byly tam stx i alfred) w "d'apolito",kolega spodziewał sie vif..sprzedałem tyle kolumn i jakoś nikt nie mial pretensji,a znalazł sie taki co nie pomyślał i zonk...Ale oczywiście to i tak moja wina,bo to ser sniper pisze....ja powtarzam ,komus cos sie nie podoba ,nie ufa,to niech nie wpłaca mi nic na konto,a jak ktos bedzie mial jakies wątpliwosci i wplaci to kase zwracam.Szkoda,człowiek sie stara a tu tak cie traktują...Przemek,Ufok,Soundwave,myśle że lepiej bedzie jak zabierzecie sie Pawłem,bo pewnie myślicie że Was oszukam. A Ci co wpłacili tj.Viper (Peerlesy hds pomierzyłem ,pomiary dostaniesz) i Piotr01 to Was niezawiode,spróbuje jeszcze jakis rabat dostac,moze sie cos uda...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38000588 [/url]
ze jestes pierwszym wlascicielem skoro :http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=12412Mam kontynuowac ?Pozdr.
Skomentuj
-
Witam. Nie przeczytałem wszystkich odpowiedzi na ten post.
Tez byłbym zainteresowany zamowieniem, ale niepokoi mnie jedna sprawa:
poslkim VAT'em i cłem ??? co z nim
w urzedzie celnym paczki bez wartosci sa otwierane i jezeli widza ze sprzet jest nowy, tym bardziej w srodku bedzie faktura to nalicza $$$
w moim przypadku było to DVD (na zamowienie przerabiane z wbudowanym konwerterem systemow, nie mozna takiego kupic normalnie). Wyslane bylo specjalnie bez pudla - tylko dvd i pilot. Stwierdzili ze sprzet jest nowy i jezeli im nie udowodnie ile to kosztuje to wezma rzeczoznawce (oplata 50$), ktory sam to wyceni.
ostatnio w wakcje mialem cholerne problemy z przesylka z Anglii.
pozdrawiam
Skomentuj
-
Przemek
Chyba nie ma cła na trowary z Unii, a VAT płaci się tylko jeden, holenderski. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Skomentuj
Skomentuj