Skoro nie potrafisz czytać to nawet nie próbuj pisać w moim kierunku. Idź kup zajechanego na maxa golfa 2 za 10 tysięcy, to będzie zakup na twoim poziomie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
Dlaczego? Ja już tak od chyba 9 lat pracuję i nie ma dyskomfortuChoć czasem brakuje drugiego ekranu, ale ze stacjonarnym byłoby to samo :P Ale stacjonarny będzie, bo maluch się składa... Póki co płyta główna w naprawie, kupiłem uszkodzonego gigabyte'a z97n gaming 5 itx i coś małego wykombinuję, choć trzeba będzie samemu zrobić obudowę
Last edited by siewcu; 08.03.2018, 08:00.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaDlaczego?
klawiatura za wysoko a monitor za nisko
przy 2m wzrostu to jeszcze bardziej przeszkadza :p
Skomentuj
-
Dostałem swojego della i jestem jak na razie zadowolony, jedynie co mnie irytuje to to, że licencji inventora niemożna mieć na dwóch sprzętach...
I jeszcze muszę zadzwonić do billa geatsa żeby mi system aktywował
A jeszcze pytanko, czy to normalne że przy podłączonym zasilaczy mam komunikat od baterii 'podłączony nie ładuje" ? przy 37% baterii
Skomentuj
-
Laptopy to zło dla pleców i szyi, niestety jest to opinia lekarzy.
Jak ktoś w miarę regularnie ćwiczy na siłce, czy ma pracę dającą jakiś solidniejszy ruch, to nie ma problemu za bardzo.
Ale dla pracowników biurowych, laptop na stanowisku pracy to kalectwo, ogółem chyba jest zapis w kodeksie pracy że stanowisko pracy (tylko) z laptopem jest stanowiskiem pracy krótkotrwałej, do 4 godzin.
Po dodaniu monitora ju jest ok.
Trochę biur obsługiwałem, jak jeszcze mi się chciało działalność helpdeskową prowadzić i te baby przy tych lakach to siedziały pogarbione jak trole.
Swojej żonie po roku z laptopem, powiedziałem że laptopa koniec, kupiłem stację 2 monitory i oświadczyłem że laptopa już w życiu nie dostanie ode mnie, bo nie będę ją po lekarzach woził.
Żona poszła krok dalej i rodzina ma zakaz kupowani jakichkolwiek lapków na prezenty dzieciom ^^
Skomentuj
Skomentuj