Zamieszczone przez dzabij
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
hahhaha ruszy na pewno ,ale czy będzie stabilnie działać?Przykład z mojego ogródka : lenovo b590 i RAM firmy Ramaxel ,który ewidentnie zawiesza windozę .Na testach nic nie wykazuje .*****om w serwisie w Niemczech pokazywałem palcem co jest nie tak, ale i tak laptop wrócil taki sam po naprawie jak był .Po wymianie kości pamięci na kingstona laptop zaczął funkcjonować normalnie .
Skomentuj
-
Hej
Mam problem, a mianowicie posiadam w domu internet po kablu do tego router archer C1200, ale bede zmuszony zmienic neta na LTE. Mój router nie obsługuje modemów i nie można nagrać na niego gargouse czy jak to sie pisze:) .
Czy jest szansa aby podłączyć modem LTE przez coś i podłączyć go do C1200 przez rj45? Czy jedna opcja to zmiana router? A że tego kopiłem 3 miesiące temu to szkoda go sprzedawać a mam w domu gigabiowy lan i chciał bym aby tak zostało. Routery lte z gigabitem sa niestety piekielnie drogie.
Skomentuj
-
http://allegro.pl/hub-3x-usb-2-0-rs2...795456932.html (Hub 3x USB 2.0 + RS232 COM , LPT, LAN RJ45 , PS/2)
uzywal ktos moze cos takiego?
cos mi sie psuje lan w drukarce
a przejsciowki lpt-usb mozna sobie wsadzic :/
Skomentuj
-
albo inaczej
mam HP LJ2100 + karte sieciowa
drukarka jest podlaczona kabelkiem do routera i dziala jako drukarka sieciowa
dzialalo to przez dlugie lata
cos ostatnio sie popsulo
drukarka nie widziala polaczenia sieciowego. wymienilem karte i teraz widzi. podaje jakies ip
ale wciaz nie moge drukowac :/
Skomentuj
-
Pośmigałem trochę na Dellu E6400, 14 cali akurat podzeszło mi jako przenośny sprzęt, ponadto mało się grzeje i do Internetu wydajność odpowiednia, ale pewne mankamenty mnie dość irytują, niby bardzo wygodna klawiatura - i owszem, ale touchpad to pomyłka, chodzi ociężale i nie posiada multitouch, niby głupota, próbowałem myszki, ale nie w każdych warunkach się sprawdza, do tego obudowa prawie full magnez trochę waży (przyznać muszę, że poza masą jest całkiem fajna)...
Interesowałoby mnie coś z porządną klawiaturą, touchpadem, w miarę lekkiego, jak czasem mam kontakt z laptopami typowo konsumecnkimi, to jakoś wolę kupić coś używanego z serii biznesowych, miałem kilka pomysłów:
-Dell E6440, E5450,
-Lenovo T450,
-hp 840 G1.
Wszystko raczej bez dedykowanego GPU, nie lubię mieć grzejnika pod palcami, wizulanie to na razie najciekawszy dla mnie E5450, ale trochę odstrasza wewnętrza bateria li-pol (o regeneracji na ten moment chyba można zapomnieć), dodatkowo lutowany i5-5300U, ale ten CPU już powinien chyba być w miarę zdatny na jakiś czas.
Skomentuj
Skomentuj