Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gipsy puściłęm Ci moje dane na priv.Potwierdzę tu na wszelki wypadek.
    Co do wczesniejszych wypowiedzi to nie chcę się już rozdrabniać, poniekąd ja się uniosłem a poniekąd Ty trochę nie zwróciłęś uwagi na możliwe reakcje ludzi.
    Mam nadzieję ze teraz kiedy już jesteś wszystko pójdzie szybko i sprawnie....

Skomentuj

Proszę pisać adresy na maila a nie na priva! CYPISEK13@WP.PL .
      Niech Ci z Wawy napiszą czy mam czyjeś głośniki rzucik do paczki która pójdzie do Marosika.

Skomentuj

gipsy
        Jesli chcialbys zeby ci pomoc to nastepnym razem mozesz przeslac wszystko do mnie.

Z przyjemnoscia porozsylam glosniki do ludzi.

Do poczty mam z 500m. Chocby to bylo i 200kg to nie bedzie problemu z przeniesieniem tego. Pudla tez sie znajda.
        A tasma... chyba nie bedzie tego wiecej niz pare rolek>? Doliczy sie do przesylki za pobraniem (no chyba ze ktos bedzie chcial DHL'em) ile tam wyjdzie. Ja tam bede happy z takiej wspolpracy. Glosniki bylyby u mnie pierwsze. W zamian za to moglbym powysylac je innym.

:)

Skomentuj

moze poprostu sam zorganizuj nastepnym razem... co to za problem jesli dla ciebie to sama przyjemnosc

Skomentuj

nie ma sprawy :P
            Jak tylko sie dowiem czy z mojego konta mozna dokonywac przelewow zagranicznych to zaden problem.
            Jest tylko maly kruczek. Musze miec najpierw kase na jakies glosniki. Przeciez nie bede tego robil charytatywnie. :P
            Bede chcial Peerless Res 10 wiec troszke mi zajmie zlozenie kasy...

Skomentuj

Marosik czyżby chodził Ci po głowie subik w małej obudowie :)
              W razie co moge pomóc w zamówieniu , sam też będe potrzebował jakiegoś smoka :)

Skomentuj

myslalem o czyms w stylu GLD orfeusz - niskie tony w obudowach zamknietych...
                czyli musze kupic 2 szt... :)

Ps. A pomoc oczywiscie sie przyda...

Ps' Czy ludzie z Wawy napisali juz do Gipsego w sprawie wspolnej paczki? A moze chcecie indywidualnie

Skomentuj

na maila to sie hmm 1 osoba odezwała w sprawie wspólnej paki ... więc już sam niewiem co kto chce. Wyśle wszystko do Marosika ...

ps.adresów od wszystkich też nie mam

Skomentuj

Dobra Gipsy ślij wszystko do Marosika. Ja wysłałem Ci wprawdzie mój adres ale jeśłi Ci wygodniej to śli we wspólnej paczce. Tylko wypchnij juz je od siebie !!

Skomentuj

Ja tez wysylalem mail do ciebie...pozdrawiam

Skomentuj

>Gipsy2
                        Poproszę o dołączenie moich 2 tweeterów do paczki kierowanej do Marosika.
                        Wysłałem maila na priv.

Skomentuj

wilkk ... Gipsy juz chyba ze 100 razy pisal zeby nie slac mu na priv tylko na poczte....

Co do glosnikow warszawskich to ze wszystkimi gadalem z tydz temu. Nikt nie mowil ze mu nie pasuje. Juz pisalem wszystkim gdzie mieszkam wiec nie bedzie problemu.

Jesli kudlaty bedzie chcial osobna paczke to prosze bardzo (podobno zamawial jakies elementy do zwrotki).

Ps. Gipsy napisz kiedy moga dojsc do mnie glosniki. Obojetnie czy na gg czy na poczte.

Pozdro!!!

Skomentuj

czyam te wasze wypowiedzi i nasunęła mi się jedna wy tu na kolege jedziecie że długo ja zamawiałem na audiostereo i była akcja że wszyscy wpłacili a facet tydzień nic nie dawał znaków zycia i co wtedy??? nic ale się odezwał tak więdz nie marudzcie.

Skomentuj

A ile czekałes na zamówienie w sumie ....

Skomentuj

tez długo zalezy ja miałem pospolite głośniki tzn sls12" dwa i dt 100 dwa to chyba z miesiąc. aAle niektórzy mieli jakieś morele czy inne wynalazki to i ze 2 miechy.

Skomentuj

Akurat byłem w tamtym zamówieniu i nie zdażyło sie nam czekać dłużej niż miesiąc. Dopiero w zamówieniu które tearaz się zakończyło zabrakło Rolphowi m18wh i niektórzy czekali aż dojadą. Reszta o tej porze miała juz pozamykane paczki - nie rzutowało to na całość !!!

Skomentuj

Owszem niech będzie ale ludzie każdy z was mądry czemu nikt sam niepodejmie się organizowania zamówienia tylko gderacie jak stare babkui źle wam idźcie do akustyka i dajcie dwa razy więcej kasy za ten sam głosnik.

Skomentuj

Gdybym wiedział owszem sam bym zamówił - a Ty zamawiałes kiedyś sam ???

Skomentuj

Nie bo jak wiez płaciż za przesyłkę za 50kg to się nieopłaca chyba że bierzesz no 10sls-ów.

Skomentuj

>>> gipsy

Co z paczka?
                                          Policzyles juz ile wyszlo za wszystko?
                                          W przyszlym tyg jade na swieta. Wyrobisz sie czy raczej nie.
                                          ? ? ?

Wszystkich czekajacych zapraszam na stronke:
                                          http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf
                                          Moj rekord 323 :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X