Jesli zdecydujesz się na frezarkę Graphite 59g716 to w komplecie masz 6 frezów które na początek Ci wystarczą.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarki górnowrzecionowe
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaPawel S. masz do Graphite 59g716 opracowany cyrkiel? ile by kosztował?
jeden po poprawkach bedzie nieco taniej
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaJakie frezy kupić?
prosty z lozyskiem do kopiowania
fazka 45 stopni z lozyskiem
zaokraglenie z lozyskiem (tu przydaja sie rozne rozmiary)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaCzy warto kupić frezarkę VANDER VER712 plus ewentualnie komplet frezów VZF713? Czy może jest coś lepszego w tej cenie?
Opłaca się kupić tą frezarkę Vander VER712 gdyż sam ją używam do swoich kolumienek-dłubanek:) i muszę przyznać, iż jestem bardzo zadowolony z niej jak i ogółem z innych elektronarzędzi tej firmy - szlifierka oscylacyjna Vander VFS705, wkrętarka sieciowa Vander VED728. VANDER jest firmą z Rzeszowa. Serwis jest na miejscu, na każde urządzenie dają dwa lata gwarancji. Jak by, co to zapraszam na priv to pogadamy.
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez drapik Zobacz postaWitam.
Opłaca się kupić tą frezarkę Vander VER712 gdyż sam ją używam do swoich kolumienek-dłubanek i muszę przyznać, iż jestem bardzo zadowolony z niej jak i ogółem z innych elektronarzędzi tej firmy - szlifierka oscylacyjna Vander VFS705, wkrętarka sieciowa Vander VED728. VANDER jest firmą z Rzeszowa. Serwis jest na miejscu, na każde urządzenie dają dwa lata gwarancji. Jak by, co to zapraszam na priv to pogadamy.
Pozdrawiam.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaZapomniałeś jeszcze dodać, że jesteś przedstawicielem firmy albo jesteś z nią blisko powiązany
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaCo za czasy... wszędzie trzeba się opędzać od naganiaczy
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
a co powiecie o tej frezarce ma ktoś może?? http://www.hitseller.de/de/article/1...cid=3&et_lid=3
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postaa co powiecie o tej frezarce ma ktoś może?? http://www.hitseller.de/de/article/1...cid=3&et_lid=3
Skomentuj
-
Ja polecam Makitę RT0700CX2, tu widze nawet w kufrze z tworzywa, ja kupiłem z torbą, i była droższa.
http://allegro.pl/makita-frezarka-kr...695425044.html
Zaletą tej frezarki jest to, że można wymieniać podstawy, i przy fazowaniu krawędzi przystawka jest mała i poręczna. NIe zawsze potrzebujemy 2 kW mocy, poza tym te wszystkie frezarki są ciężkie. Przystawka do frezarki - ta podstawowa jest dokładnie wykonana, regulacja jest naprawdę doskonała. System blokowaia wrzeciona do wymiany fraza - idealny, w porównaniu z poprzednią niemarkową, którą miałem. Frezarka dała radę w dębie, merbau, to i mdfie sobie poradzi. Dąb - schody do domu, merbau - zabudował łazienki. Nie używałem jeszcze z cyrklem, ale mam zamiar teraz, do zrobienia suba.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez stalagnat Zobacz postaJa polecam Makitę RT0700CX2, tu widze nawet w kufrze z tworzywa, ja kupiłem z torbą, i była droższa.
http://allegro.pl/makita-frezarka-kr...695425044.html
Zaletą tej frezarki jest to, że można wymieniać podstawy, i przy fazowaniu krawędzi przystawka jest mała i poręczna. NIe zawsze potrzebujemy 2 kW mocy, poza tym te wszystkie frezarki są ciężkie. Przystawka do frezarki - ta podstawowa jest dokładnie wykonana, regulacja jest naprawdę doskonała. System blokowaia wrzeciona do wymiany fraza - idealny, w porównaniu z poprzednią niemarkową, którą miałem. Frezarka dała radę w dębie, merbau, to i mdfie sobie poradzi. Dąb - schody do domu, merbau - zabudował łazienki. Nie używałem jeszcze z cyrklem, ale mam zamiar teraz, do zrobienia suba.
Skomentuj
-
Do gi, będziesz zadowolony,wydatek 8 stówek z kawałkiem ale warto, mam w sumie kilka narzędzia Makity, dwie wkrętarki, frezarkę, młot wyburzeniowy, i nigdy mnie nie zawiodły. Mam też starego boscha wiertarkę GBH2-24, który ma z 12 lat i działa, kolega kupił 2-26 i po roku się rozsypał. Trzeba kupować z dobrego źródła, widzę że na aukcjach jest dużo podróbek, zwłaszcza Boscha.
Skomentuj
Skomentuj