Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarki górnowrzecionowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
    Nie wiesz ile ten termometr?
    99zł
    http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-36185...rta.htm?id=178
    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

99zł

Skomentuj

to jest PIROMETR

Skomentuj

Nie na temat...
          Naprawdę?? przypominam o opcji offtopic..

Skomentuj

A sie cholera najezdzilem za ta frezarka lidlowa. W moim miescie wyszarpali moment, musialem cisnac do wiekszego miasta.

Sama frezarka calkiem calkiem, poreczna, lejsza i mniejsza od mojego niebieskiego BOF'a. Przydalyby sie ledy do oswietlania, ale nie ma co narzekac. Komplet frezow tez fajny, wygladaja niegorzej od Dedry. Teraz by sie przydal cyrkielek. Tylko moglby miec mniejsze luzy na prowadnicach :| no makita to to nie jest.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
              A sie cholera najezdzilem za ta frezarka lidlowa. W moim miescie wyszarpali moment
              Też miałem ochotę na tą frezarkę, ale o 9 rano w sklepie byłem i już nie było :(

Skomentuj

Moge poszukac jutro w 4 lidlach jak ktos jest zdecydowany

Skomentuj

U nas ostatnia jest w lidlu kolo shella. Na sniadeckich rano o 8 byly tylko dwie wiec watpie zeby jeszcze byly. W reszcie nie bylem:)

Skomentuj

Mam Lidla koło domu. Wpadłem 8 z minutami i były tylko dwie. Jeszcze w bagażniku więc nawet jej nie obejrzałem ale 3 lata gwarancji to dla mnie najważniejsze bo po roku na pewno ją dojadę.
                    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

U mnie lipa brak ale hmm po co mi trzecia, kupiłem wkrętarke;-)

Skomentuj

Moj cyrkiel z bof'a pasuje do lidlowej frezarki. Zmienilem tylko prety :)

Skomentuj

Czy jest sens brać taką frezarkę:

http://allegro.pl/frezarka-energer-1...968784915.html

?

Oczywiście jestem w pełni świadom mizernej trwałości ale będzie ona stosowana bardzo rzadko (kilka otworów, 1/2 razy w roku, czasem zaokrąglenie krawędzi).

Skomentuj

bierz

Skomentuj

Panowie czy taka frezarka będzie ok do amatorskich zastosowań czy może poszukać czegoś tańszego np używki?
                              http://allegro.pl/frezarka-gornowrze...968814833.html

Dodam że będzie używana okazyjnie.

Skomentuj

Troche drogo jak na okazjonalne uzywanie

Skomentuj

Ja na okazjonalne używanie mam Boscha 1400 ace :( nie wiedziałem że za drogi :(

Sorry. Następnym razem kupie jakąś tanioche :)

Nie warto kupywać dobrych narzędzi na okazjonalne traktowanie najlepiej takie z auchan lub biedronki :unsure:

---------- Post dodany o 17:29 ---------- Poprzedni post o 17:27 ----------

Ja wychodzę z założenia ze trzeba kupywać narzędzia najlepsze na jakie nas stać w danym momencie a nie najtańsze to,się odwdzięcza bezproblemową i przyjemną pracą z nimi :)

Skomentuj

Do okazyjnego lekkiego używania to najlepsza najtańsza używka z allegro/ebay ;-)

Problem w tym, że frezarka to najczęściej używane narzędzie (i najbardziej uniwersalne) ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemcio Zobacz posta
                                      Ja wychodzę z założenia ze trzeba kupywać narzędzia najlepsze na jakie nas stać w danym momencie a nie najtańsze to,się odwdzięcza bezproblemową i przyjemną pracą z nimi
                                      tak, zgadzam sie.
                                      ale zwroc uwage na to ze ja uzywana frezarka za 50zl przepracowalem 5 lat
                                      i bym nadal nia pracowal gdyby nie moj blad...

a nie kazdego stac na zakup drogiej maszyny zeby uzywac raz w roku

moja celma pewnie juz sie zwrocila

Skomentuj

Witam
                                        Panowie mam problem z wycięciem idealnego otworu pod:
                                        T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X

Za każdym razem otwór wychodzi za mały, albo za duży za cholerę nie mogę tak wyfrezować otworu żeby głośnik wchodził idealnie :(
                                        Czy mógł by ktoś mi łopatologicznie wytłumaczyć jak ustawić frezarkę itp ?
                                        Z góry przepraszam za głupie pytania :blushing:

Skomentuj

a czym frezujesz?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X