Byłem w castoramie. Obecnie nie przysyłają im frezarek Performance Power, miał być niby nowy model ale nie wszedł. Cena wynosiła ok 150 zł podobnie jak większość ich elektronarzędzi. O dostawach decyduję centrala więc dupa. Takie info dla zainteresowanych
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarki górnowrzecionowe
Collapse
X
-
Kupiłem taką frezarkę jakiś czas temu RYOBI-ERT1400RV i ostatnio zacząłem się nią bawić. Niestety muszę ponarzekać :-( bo wyłapałem luzy na prowadnicach.
Po maksymalnym dociśnięcie do zderzaka głębokości i zaciśnięcia sprężyny cześć główna podnosi się jakieś 1-2mm co ma wpływ na dokładność głębokości frezowania.
Oczywiście można to uwzględnić frezarka już "pracuje na luzach" co nie jest zbyt dobre. Ma ktoś tą frezarkę i podobny problem? trochę jestem tym zniesmaczony :( bo w słynnej biedronkówce za stówkę tego nie miałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postawiec w koncu kupilem porzadna frezarke i jest z tym spokoj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lukanio981 Zobacz postaPanowie,warto to coś nabyć http://allegro.pl/frezarka-gornowrze...597915908.html ?Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Znalazłem jeszcze taniej, także kurier tańszy. Jestem zdecydowany na sztukę. Frezarek nigdy za wiele :)
http://allegro.pl/frezarka-wielofunk...637101069.html
Nie na temat...Łukasz napisałem na PW propozycję... Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Przepraszam jeśli było, wątek jest długi nie czytałem całego.
Czytam, że korzystaliście ze stolika do frezarki górnowrzecionowej ? Jedyny jaki widziałem w Jula kosztował 280 zł i wygląda dość mizernie. Obawiam się czy nie będzie tańczył przy robocie. No i jest trochę mały jak na tę cenę.
Może ktoś wykonał taki stolik do frezarki we własnym zakresie na przykład z solidnej sklejki i profili aluminiowych ? Znacie jakieś tutoriale na ten temat ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez aqire Zobacz postaMoże ktoś wykonał taki stolik do frezarki we własnym zakresie na przykład z solidnej sklejki i profili aluminiowych ? Znacie jakieś tutoriale na ten temat ?
Skomentuj
Skomentuj