Teraz możesz rozszerzyć gkf do pełnowartościowej frezarki z kolumnami za pomocą te600 (baza do frezowania wgłębnego) ale pytanie czy za 400pln warto?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarki górnowrzecionowe
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaMakita ma pochylana stopke, ktorej nie ma maktec.
A teraz poszukuję frezów 6mm bo widzę że wybór słaby :(
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ploter może cos podpowie, gdzie się zaopatrzył :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPloter może cos podpowie, gdzie się zaopatrzył
TOPEX :)
Mają dwa rodzaje frezów pod marką VERTO na 8mm i na 6mm dodatkowo w Castoramie albo w Mrówce można dostać pojedyncze sztuki na 6mm z DEDRY.
Skomentuj
-
Panowie proszę o radę, ostrzę sobie zęby na frezarkę która ma być w Lidl od 15tego Frezarka górnowrzecionowa 1200 W Parkside. Widziałem parę opinii o niej i odnoszę się trochę do "Frezarka górnowrzecionowa 1200 W Meec" za podobne pieniądze oraz do TH-RO 1100 E 1100W Einhell i nie potrafię ocenić które z tych urządzeń warto kupić.
Skomentuj
-
Tak kupiłem ją. Wykonanie trąci tanią chińszczyzną ale nie mogę wyjść z podziwu jak za 200zł z podatkami i marżami można coś takiego wyprodukować i sprzedawać?! Silnik bardzo mocny. Świetnie wyważona. Luzy na prowadnicach niestety są. Ja ją kupiłem do stołu jako dolnowrzecionową (stołu jeszcze nie mam:)). Warto ją kupić choćby dla samych frezów (6szt-8mm i 6szt-12mm) Frezy lepsze od Dedry czyli warte ok. 100zł. Tuleja kopiująca przyzwoicie wykonana a nie cienkie blaszki jak w tych po 100zł. Stopa niestety krzywa. Musiałem szlifować, planować Jak przetrwa u mnie 2 lata to będę mógł polecać :)
Ona jest cholernie ciężka więc do wszystkich prac przy kolumnach się nie nadaje.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Nie na temat...co do frezarki to nic nie mogę powiedzieć bo nie miałem :( natomiast kupiłem wkrętarkę 10,8 li-jo Parksida i muszę powiedzieć że jestem zadowolony, na pewno nie jest gorsza niż inna marketówka w tej cenie, zacisk solidny, bateria całkiem nieźle trzyma. Także, chyba te narzędzia nie są takie najgorsze
Skomentuj
-
Zamieszczone przez karpiu Zobacz postaPogromca a jak Ty osobiście oceniasz z perspektywy czasu zakup swojej frezarki z Lidl ? jest inaczej zbudowana ale ma 3 lata gwarancji ... W przypadku Euroteca chyba o gwarancji można zapomnieć a i czytałem że części do naprawy też nie istnieją.
Raczej bym poszukal czegos innego.
Skomentuj
-
Akurat im więcej tulejek tym lepiej i większa możliwość dorwania tanich, ot choćby tuleja na 1/4 cala daje możliwość kupna frezów Bosch (6 sztuk, węglik) za 30 zł:
>>> BOSCH FREZ Zestaw 6 frezów do drewna (4928530331) <<<
Zestaw Boscha na 6 lub 8mm to już koszt 90zł:
>>> Zestaw 6 szt frezow frezy frez BOSCH do drewna 6mm <<<Last edited by gi; 14.01.2015, 13:04.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPrzy zakupie zestawów zawsze poddaję pod wątpliwość użycia niektórych z nich kiedykolwiek.. z reguły idą podstawowe, proste.
Jakość nie odbiega od innych moich frezów Boscha, nie bardzo mam się do czego przyczepić w nich.Last edited by gi; 14.01.2015, 20:50.
Skomentuj
Skomentuj