Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kategoryczny LOW END

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szkoda tylko, ze nie maja okraglych koszy. Takie niestety sa brzydkie i ciezko wyfrezowac taki otwor.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A może ponownie zarzucę informację zrzutki na te :razz:
      http://allegro.pl/item1090839843_sze...d38e_hurt.html
      Wyjdzie po 3zł szt :lol: sam bym wziął z 20szt :twisted:

Skomentuj

dolphin123, właśnie też myślałem o nich - miałem nawet kupić cały ten zestaw na jakieś line aray (heh) czy coś w tym stylu... ale doszedłem do wniosku - po co mi ich aż tyle... to jak, na pół ? Będzie akurat po 20 szt.

Skomentuj

narazie złorzyłem jednąpare kolumn i kupiłem wzmacniacz Dual CV 1210

Skomentuj

junior300 duże te maleństwa :razz: Mogłeś je jeszcze śmiało pomniejszyć :wink:

Skomentuj

może mi wyjdzie jak znów kaprys złapię na tanie szerokopasmowce... :wink:

Skomentuj

kolumienek nie mogłem pomniejszyć bo w środku jest bardzo mało miejsca
                może zrobie ścięcia to front będzie optycznie mniejszy
                to Link do filmu z udziałem kolumn napędzane wzmacniaczem Dual CV 1210

Skomentuj

a ja mam takie pytanie, a wlasciwie dylemat.
                  Chcialem kupic glosniki od tv philipsa(te z wysokotonowka) i zrobic na nich sobie kino(zalezy mi aby byly jak najmniejsze). puzniej pomyslalem aby dolozyc i zrobic SK+PJ lub TB W3, W4(te ok 100zl). Wiec po philipsach to wyjdzie ok 100 za calosc przetwornikow, a jesli chodzi o STX czy TB to juz wychodzi ok 500 za przetworniki. Aha... pokoj to bedzie ok 20m2 a naped yamaha rxv559, subik wyjety z piwnicy 22-120-4-SS :wink:
                  Co myslicie o takich pomyslach?

Skomentuj

Warto przejrzeć allegro wg ceny, mozna czesto ciekawe rzeczy wyhaczyć :wink:

Skomentuj

http://allegro.pl/tweetery-boston-8c...195226416.html
                      Do low endu wysokotonowy sie nada :wink:

Skomentuj

dolphin123, boston robi głośniki do car-audio w Polsce nie dostępne. Taki hi-end w hi-endowej cenie. Ciekawe co one mają wspólnego z tamtą firmą?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie mam pojęcia, ale krzywdą nie będzie sprawdzić tego komuś... :razz:

Skomentuj

niedawno na allegro kupiłem w bardzo dobrej cenie kilka głośników firmy MONACOR
                            narazie niemam wobec nich konkretnych planów (myślę nad 5.1)
                            oto zdięcia :

Skomentuj

junior300, coś mi się wydaje, że kina to z tego nie bedzie
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                Przykleiłem temat, aby nie spadł. Wątek będzie służył do pokazania naszych najtańszych rozwiązań diy.

Skomentuj

Jak obiecałem mission+philips, wymiary szer9cm wys20cm dł13cm, obudowa z drewna dębowego.Wczoraj dostały szansę i grały przez godzinę, robią hałas ale jednak trochę mocy trzeba im dać, na wysokim kond 4,7 na dole cewka 1,5 ale ostatecznie został sam kond bo cewki mam powietrzne i nijak nie da się ich w środku upchać. Koszt to cena głośników od lklukasz,a reszta części wyszperana w domu. Jest niezły ubaw gdy postawi się je przy innym sprzęcie lub na,takie z nich kurduple.

Skomentuj

Bardzo fajnie się prezentują, słodziaki :P Ale rozmiary rzeczywiście "śmieszne"
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Estetyczne maleństwa, a od tyłu bardzo oryginalne. Jaki przyjąłeś litraż (1 litr), czy troszkę więcej?

Skomentuj

Tak pojemność 1l, z tyłu trzeba było to tak zrobić by był łatwy dostęp do głośników w razie potrzeby.

Skomentuj

REWELACJA!!:)

a jak montowałeś philipsy? bo ich zamontowanie to trochę lipa

Skomentuj

Czaruję...
                                          X