Przy tych gabarytach jasny kolor powiększy jeszcze wrażenie ich dużych rozmiarów w niewielkich pomieszczeniach, normalnych mieszkań.
Ciemny półmat to moim zdaniem dobry kierunek.
Chcę aby były w którymś z oryginalnych kolorów Wilson Audio.
Nie prostszego. Napisz do wilsona (albo zdobądź skądś informację) jaki to jest kolor RAL, I zamów sobie taki sam. Albo niech Ci podadzą chociaż najbardziej zbliżony.
Ja aktualnie bawię się poliuretanem półmatem i nigdy więcej... Jedyne sensowne lakierowanie (w domowych warunkach) wychodzi mi gąbką... Próbowałem wałkiem z krótkim włosiem ale tworzą się bąbelki :/ Gąbką idzie nawet dobrze ale zeszło mi zanim wyrobiłem sobie wprawę.
Połysk zawsze możesz ostatnią warstwe przeszlifować i lekka polerka w półmacie nie ma mowy, osobiście między warstwami używałem papieru wodnego 2000 to jakoś to wyglądało
Bo z połyskiem jest od ciula roboty.
Półmat nałożę wałkiem, przeszlifuje jeśli będzie trzeba i potem sprayem.
Wyjdzie jak na moim kasku, a wyszło świetnie (jak na monitorach PM).
Lakier zawsze można przeszlifować aby później nałożyć połysk.
Z ciekawości Marian, mieszkasz sam czy z kobietą? Bo jak z to podziwiam że pozwoliła takie piękne trumny wstawić
chociaż z drugiej strony czasem te najprostsze prostokątne też niekoniecznie są ładniejsze
A z innej beczki, ktoś wie kto produkuje głośniki dla Wilsona?
Z ciekawości Marian, mieszkasz sam czy z kobietą? Bo jak z to podziwiam że pozwoliła takie piękne trumny wstawić
Czy mam kobietę czy nie mam, w tym przypadku nie ma różnicy.
Na samym początku od razu ostrzegam że mam taką pasję, i nie pozwolę jej w sobie stłamsić przez drugą osobę
Wiadomo że nie raz trzeba iść na kompromis, ale za bardzo lubię moją pasję (no i nie pozwolę sobie "wejść na głowę").
Mariano pomyśl o tym że osobie po Tobie taki kolor chodzi mi o jaskrawe zółte etc... bo na pewno prędzej czy później będziesz chciał je sprzedać
Ja osobiście takich cytrynek nie chciałbym mieć w pokoju ale już kawa jest super :flapper:
Przy tych gabarytach jasny kolor powiększy jeszcze wrażenie ich dużych rozmiarów w niewielkich pomieszczeniach, normalnych mieszkań.
Ciemny półmat to moim zdaniem dobry kierunek.
Na froncie będzie dywanik czarny więc nie będzie takiego efektu tzn. tak myślę :)
Na froncie będzie dywanik czarny więc nie będzie takiego efektu tzn. tak myślę :)
Czekoladowy wygląda najlepiej moim zdaniem.
Połączenie czekoladowego z czarnym, to niezbyt ciekawe zestawienie.
Moim zdaniem kontrastowe połączenie wygląda dużo lepiej, a jak jeszcze Marian zmieni firanki pasujące do obudów będzie malina. :)
Połączenie czekoladowego z czarnym, to niezbyt ciekawe zestawienie.
Moim zdaniem kontrastowe połączenie wygląda dużo lepiej, a jak jeszcze Marian zmieni firanki pasujące do obudów będzie malina.
Popieram, czarny dywanik i ciemna obudowa spowodują, że kolory sie ''zleją'' :)
Jeśli miałbym wybierać pomiędzy czekoladą (generalnie ciemnymi kolorami) a białym to bez wahania wybrałbym biały :)
Czarny dywanik i biała obudowa stanowią fajny kontrast... no ale zrobisz ja uważasz, w końcu Twoje kolumny :)
Skomentuj